Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz h1mpi #69158 üzenetére

    A T26E4 nagyon jól adja a kreditet, de meg kell tanulni vele tényleg jól játszani, mert a 170 pen nagyon el fog keseríteni az elején és a DPM is átlagos, szóval az ágyú gyengécske alap lőszerrel. Esetleg használsz arany lőszert, azzal megöl bárkit, de sokba kerül. Itt van fent 3 SP csatám, megnézheted kb mit ad, milyen sebzésre, de egyszóval azt mondom, hogy jó. Bővebben nagyon jól adja a kreditet.

    A JT8.8-nak szenzációs az ágyúja, azzal sebzés probléma nincs, akár még egy kezdő is fel tudja vele aprítani az ellenfelet. A JT adja talán a legjobban a kreditet, ha kihasználod az ágyúját.

    De a gyenge pontokat egy idő után megtanulja az ember, viszont egy nagyobb gondot látok velük, hogy iszonyat lassúak, mind az SP mind a JT8.8. Ezekkel a tankokkal lehet, hogy a kreditet jól lehet termelni, de az egész olyan favágó, dögunalmas lesz egy idő után. Kimaradnak egy csomó helyzetből, nem lehet velük odaérni stb., dögunalom kempelés, maximum jó helyezkedéssel lehet valamit javítani a helyzeten, de nem tudom, hogy ki hogyan van vele, szeretek odaérni, ahol akció folyik éppen.

    Érted, lehet, hogy most még okés mindegyik, de később, ha már jobban játszol, akkor határozott igényed lesz a sebesség iránt, hacsak nem vagy gyárilag kempelős fajta. Aki ráérez egyszer a sebességre az utána már nem akar visszalépni.

    Ha pénzért kéne vegyek komolyabb (tier7-8) prém tankot, csakis e25. Gyors, iszonyat RoF, ha megtanulja jól használni az ember akkor embertelen módon hozza kreditet, az SP szintjét simán el lehet érni vele, a JT-től lemarad, de nem jelentősen egyébként, mivel nagyon komoly spot sebzés is jön általában hozzá. Mindennek a tetejébe a csaták érdekesek, ezzel oda kell menni, ahol folyik az akció, ezáltal alig van vele unalmas csata.

    Lehet, hogy ez most még nem szempont, de sok száz csata után nagyon nem mindegy, hogy úgy van vele az ember, hogy ba...a m+, már megint mennem kell vele, mert kell a kredit (sp, jt8.8, t34 stb), vagy alig várja, hogy mehessen vele (e25). Nekem ez a véleményem és várom az e25 akciót, talán karácsonykor.

Új hozzászólás Aktív témák