Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz vhw #66801 üzenetére

    Leírták már többen, vannak előnyös tulajdonságai, például egy lövéssel agyonlövi a nyomorult m3lee-t és az ilyen pillanatok kéjes (kár)örömmel és a hatalmasság érzésével tölthetik el tomátó józsit, hogy mekkora istenkirály is ő, a hatalom a kezében van.

    Kicsit más téma, de kapcsolódik, hogy meggyőződésem hogy elég sok szerencsétlen pont az ilyen egylövéses alkalmak miatt játszik arty-val, "feel the powa".

    Simán elhiszem, hogy nem néznek a gyenge játékosok se statot, se átlag sebzést, egyszerűen van egy fun faktora ennek a tanknak, hát mennek vele és félistennek érzik magukat, amikor egy nyomorult kisebb tier tankot megbüntetnek. A kv1s továbbá bár papír hivatalosan a páncélja, azért elég jól pattint még nagyobb tankokat is, tehát kitolja az arcát és nem egyértelmű, hogy sebzed. Most természetesen nem a nagy átütésű ágyúkról beszélek, főleg nem arannyal, de azért trükkös az a páncél egy kicsit.

    A hellcat esetében meg a kiváló kamo-t tudnám kiemelni, mert tomátó józsi szokása szerinte a mező közepén leáll és onnan köpi a skulót mozdulatlanság mellett. Nehezen fedezik fel, ezáltal megint csak félistennek hiheti magát, hogy kiszedte már az ellenfelet, az meg meglőni sem bírta (mert nem is látta meg).

    Se a kv1s, se a hellcat nem tudja átlag sebzésben bizonyítani az állítólagos über op tudásukat. Amekkora hype van és amennyi csata, ezeknek 100-150 hp átlag sebzéssel kéne vezetniük a szintjüket egymással versenyezve aztán nem. A kv1s főleg, gyakorlatilag egy stock állapotból kihúzott és csak a következő szint eléréséig megtartott (tipikusan) nashorn vagy su100 ott liheg a nyakában az átlag sebzés tekintetében.

    A tankok szükségszerűen fejlődnek, legénység, modulok stb, ahogy egyre többet játszanak velük, ezt fölösleges vitatni, ez egyértelmű dolog. Vannak reménytelen esetek nyilván, de azért x mennyiségű csata után rájön, hogy mondjuk egy töltés gyorsítóval hamarabb betölt és hasonló kemény összefüggések. A legénység meg minden csatával fejlődik, feltéve, hogy tudja, hogy ki kell választani valamilyen skill-t, de legyünk kicsit megengedőek ebben a tekintetben, hogy a többség azért kiválaszt valamit.

    A borsónak a vdaddict szerint kb annyi csatája van mint az őt követő kettőnek (a sebzés átlag listán) isu + amx 50100 összesen

    Ezt gondold át még egyszer, ha szerinted ez kevés.

    (#66803) Diarmand ahogy írtam fentebb, az átlag sebzés tekintetében se a kv1s se a hellcat nem bírja bizonyítani az iszonyatos op létét. Akkor most mivan? OP a tank, csak nem lehet vele sokat sebezni vagy hogyan kéne érteni ezt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák