Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz jano_77 #65436 üzenetére

    Nekem így van felszerelve:

    Taktikaként, nyílt pályákon sokszor hagyatkozok a camo skillre és az álcafestésre, elég hatékonyak együtt. A löveg nagyon jó, pontos, gyorsan lő, van süllyedés, tehát ahol lehet hull-down, sniperkedés és kerülöm az egy személyes akciókat, mindig másik heavy vagy med tankkal együtt megyek, kivéve, ha le kell hozni a kört és van is rá reális esély.
    Városi pályákon heavy tankokkal megyek és ők veszik fel a sebzést, én pedig flankelek, ahol csak lehet. KV1S-ek, ha ellövik magukat, a közvetlen közelükben várakozok, gyorsan odagurulok és bele eresztek három lövést és futás. A tank mondjuk nem túl gyors, ezzel számolni kell, de a fix felépítményes TD-k többségét azért meg tudja kerülni időben.
    A tervezett sebzés levétel elég jó vele, mivel 820 élettel azért lehet mit kezdeni, van amikor érdemes vele bevállalni egy-két lövést, ha a heavy-k pocsékul állnak, de szükség van a tűzerejükre. Ami gond lehet a Chi-To-val, hogy az arty-k könnyen kivégzik, meg a nagy kaliberű lövegek (pl.: KV1S 122mm-es fegyverzete) kiemelt kockázati tényezők a kigyulladás és a lőszerrekesz ellen, de automata tűzoltóval és biztonságos elhelyezés képességgel ezek könnyen elkerülhetőek.

Új hozzászólás Aktív témák