Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Játszogatok a T49-el, mert egy brutálisan jó tank. Szerintem jobb is a tiernek megfelelően, mint a hellcat. Jó kis pötyögős ágyú, brutál sebesség stb.

    Egy dolog feltűnt, hogy maximum tier6 csatákat láttam vele ma. Furcsálltam, aztán most nézem, hogy a rádiót elfelejtettem rárakni a tier10-est, csak a kicsi van rajta. Ezek szerint az MM figyelembe veszi ezt.

    Hmm. Érdekes, mert kis rádióval, ha igaz a sejtésem, max tier6-ban ez egyszerűen brutál jó a tank. Szinte érezhető, ha odarakom magam és az RNG sincs ellenemre, hogy nagyon komoly hatást tudok gyakorolni a csatára. 85% WR vele ma és ráadásul két csatát is döntetlenre hoztam ki 30-34% esély mellett a sebességének köszönhetően, mert nem értek utol.

    Aki statot akar húzni, ennél jobb nem kell. A csúcs super unicumok közül a pinkman... biztosan tudom, hogy t49-el húzza a statot, mert láttam már csatában és akkor megnéztem a részletezőjét. Gondolom ő is rájött már, hogy kis rádióval kell nyomni, vagy ő annyira tud, hogy nem számít neki folyamatos tier7 sem... Ezt passzolom.

    Szerk: igaz lehet a sejtésem. Feldobtam a tier10 rádiót és azonnal tier7 csatába rakott, ma először. Ez nem lehet véletlen. Igazából a rádiót letojom. Nem spotolok senkinek, magam megoldom. Illetve közel megyek az ellenhez, nem kell, hogy más mutassa az ellent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák