Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #55117 üzenetére

    Ha nekem nem hiszed el, most mondta QB a streamen kétszer is. Először amikor védeniük kellett (amit el is buktak, ahogy kell, pont a vár melletti domb miatt, ahonnan kiszedték a teljes nyugati védő csapatot, egyedül QB tudott meglépni, de resetelni már nem tudott ő sem utána, spotolták és vége lett), mondta jingles-nek, hogy menjenek oda nyugatra, de csak azért, mert gyors tankkal, t49-el vannak és meg tudnak majd lépni, nos jingles-nek nem sikerült meglépnie :)

    Utána volt még egy csatája ezen a pályán, ami ráadásul nem is támadás-védés volt, csak sima két zászlós, de még ott is kijött ez, hogy a nyugati oldalon lemészárolták a teljes ellenséget a délről támadók pillanatok alatt.

    Aki D2-be megy, az ott meg is hal rövid úton. Ha van arty és elmegy alul a másik oldalra, akkor onnan gyönyörűen kiszedi, ha nincs arty vagy nyugatra ment az is, akkor meg a támadók szedik ki. Előre megy pár tank és ők már a másik oldalról is tudják lőni őket ha srégen felmennek, ha meg kibújnak a D2-ben levő védők, akkor meg a dombról a lövészek kiszedik őket. Arról nem is beszélve, hogy akik a domb alján vannak, azokat nem fogod D2-ből spotolni, amig ők vígan lőnek téged mert ott van egy csomó növény, amit takarja a rálátást.

    A dombhoz mindenki a kastély mögött megy, tényleg nem értem mire gondolsz azzal, hogy kerülnek, az a legrövidebb út. A kastély elé a házak mellé is mennek támadók persze, de azok ott akarnak menni előre. Az igazi veszélyt nem is ők jelentik, hanem akik a nyugatra levő dombra mennek, azokat te nem fogod spotolni, no way, csak ha egy öngyilkos scout kirohan.

    A kastély melletti domb azért is jó, mert gyorsan vissza lehet hátrálni spot esetén és max arty tud már csak oda lőni, más nem. Természetes védelem. Amíg a védőknek nincs ilyen lehetőségük, nekik eléggé fel kell menni, nem tudnak gyorsan védett helyre behátrálni.

    Ezzel együtt érdemes egy vagy max két tanknak d2-be menni, nem is annyira a spot miatt de lelassítják a támadást és ha elég jól harcolnak, akkor esetleg kifutnak a támadók az időből, de a haláluk szinte garantált.

    #55122) dvids : nem lőnek ki, mert a gázló déli szélén átkelve máris tudod lőni az ellenséget úgy, hogy neked jó takarást ad a folyópart. T34-t pl gyönyörűen hull down-ba lehet ott rakni, aztán lőjék a tornyát, sok sikert hozzá. Nem kell teljesen felmenni, ha ott áll egy tank a ház mögött, bár még az is bevállalható, ha ki tudod így szedni őt. Ha nincs tank a ház mögött, akkor meg sima liba, hull down-ban vagy és onnan támadsz, amit nem kell részleteznem, hogy miért előnyös. A kockázat ott van, amíg oda jutsz, igen ám, de ha kidugja az orrát egy védő a házak mögül, akkor kap egy láncleszedést és nem szokták az ilyent túlélni. Még Tortoise vagy AT15 sem, pedig volt már hogy ilyen dögök lapultak a folyóparti ház mögött, de akkor is ki kell jönniük, ha lőni akarnak és végük lett, mint a botnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák