Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Djuree #51989 üzenetére

    Arról nem is beszélve, hogy az f155 front páncél érezhetően gyengébb, kevesebbet pattint és sokkal könnyebben belövik. Részben persze az arany terjedése, de a nerf előtt is már keményen ment az arany lőszer buli és mégis rengeteg acélfalat szereztem. Azóta egyetlen egyet sem.

    Az fv183-ról annyit, hogy általában vannak olyan TD helyek a pályákon, ahol oldalba lehet kapni az ellenfelet. Egy obj263 vagy 268 nyilván mindegy hol van, az szemből is sebez csúnyákat, de pl az fv183 esetében fontos a jó helyezkedés.

    Azért az a 4-500 sebzés sem kevés, amit szemből tud produkálni, főleg a csata második felében, amikor az ellenfél már le van valamennyire amortizálva. Pl. t34 hull down-ban, úgy ki szedte a tornyát meglőve, mint a huzat, ha jól emlékszem 400 körüli hp volt. Vagy jpze100, amikor csak a felső része látszik, szépen kikapja. Egyébként csak hogy értsük milyen komoly dolog ez, már többször pattantam jpze100 felső részéről obj268 arannyal. Hiába a brutál pen, a kialakítás miatt pattint a jpze100 már akkor is, ha kicsit szögben van.

    Automata tűzoltóval nem tűnik veszélyesnek a gyulladás az fv183-nál. Előfordul, de egyáltalán nem gyakran. További javulást lehet elérni, ha a vezetőre tesz valaki skill-t, de arról egyelőre nem tudok nyilatkozni, még csak két skilles a banda.

Új hozzászólás Aktív témák