Új hozzászólás Aktív témák

  • olcsii

    aktív tag

    válasz dfsz34 #49984 üzenetére

    Az előbb emlitett csatában 4200 sebeztem pedig tök bukó volt. már az elején láttuk. Mert jól helyezkedtem és pontosan adtam le a lövéseket. A második ha jól emlékszem 1400 sebzett.
    Biztos te is részt vettél olyan csatában amikor nyertetek elég gyorsan és alig tudtál sebezni. ez is elég gyakori tud lenni.
    De biztos vagyok benne hogy többször veszel részt oylan csatában vesztesz:) holott 50% körüli a winrated!!:)( csak uyg irtam egy értéket)
    A lényeg az hogy ha viszonylag lassan bontakozik ki hogy vesztes csapatban vagy, és nem vagy olyan szerencsétlen hogy te is hamar elhullottál. akkor sok HPt te tudsz lelőni, és ha ugyes vagy a vesztes csatát nyertessé tudod tenni, de ha nem is nyersz sokat sebzel. viszonylag gyakoriak nálam ezek a csaták.
    szóval meg győztem magam hogy az átlag usernek nem jobb:D de nem is kell oylan jól játszanod mint mondjuk diegho. Ha fele olyan jól játszol már jó neked. ha nem akkor még tanulni kell. Amugy ez a játék fejben dől el:D

    wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

Új hozzászólás Aktív témák