Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz Djuree #47932 üzenetére

    Igen öt lövés, de annak tisztán kell lesebezni egyenként a 750-et. Azt nem értik sokan meg, amit tegnap én is megéltem a 155-össel. Az első 3 lövésem 3 kill. Csak amíg ez a szerencsétlen becéloz, és a lövedék (amit egy biciklis is lehagy) becsapódási idejének köszönhetően, a full HP-s ellenfelekből már csak 2-500-at kaptam ki, mert ott volt egy tróger meg 183 páros mellettem, és nekem velük ellentétben rá kell fordulnom a célra. A másik véglet, amikor cigfridlájnon bejönnek a városba, aztán lerohanok vele két full HP-s E100-at, meg egy pár töltelék IS-8-at, akik úgy menekülnek hogy lőni nem mernek, gyakorlatilag 4 perc alatt összelövöd a 6-7 ezret.
    Nagyon pálya és csapatfüggő az egész. Például hogyan lősz össze 4000-et ISU-val, mikor a csapat 2/3-a 6-os szintű? Mire elérnek hozzád marad rajtuk 2-300 HP, te meg szóród rájuk a 750-es áldást.

    Mostanában ezt csinálom: Tegnap pl. rálőttem kettőt egy TigerII-re, majd átváltottam a mellette lévő IS-3-ra. Szegény már biztos a garázsban érezte magát, de megkegyelmeztem neki, mert a maradék HP-ra nem pocsékolom lövést. Aztán megkerestem a JgpzE100-at bevállaltam tőle egy lövés, majd közvetlen közelről szó szerint kivégeztem, plusz ami még jött közbe egy tárral. No meg ez a csata egy vicc volt. Nálunk egy 50M-T57 szakasz meg én a 155. Ment is a sírás már az elején, hogy 3 autoloader noob. Náluk JpZ100, E5, WT100. Ledaráltuk őket "pillanatok" alatt. Az elején nem tudtam hová tenni a 155-öt, de most már kezdek ráérezni, és ha lehetőség van rá mindig egy nagy HP-s ellenfelet keresek, aztán durr bele, 10-12 mp aztán kampó.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák