Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz diegho #45937 üzenetére

    Ez a játék egy aranybánya és egy zseni, aki ezt így kitalálta.

    Ilyen iszonyat sok játékos mellett, ha csak 1% akar jobban haladni, igényesebb statot karbantartani és nem sajnál rá pénzt adni vagy csak úgy érzi, hogy érdemes prémet venni, prémjárgányt vagy másra költeni az aranyat, máris brutális bevétel keletkezik. Ami viszont a legfontosabb, hogy nem egyszeri bevétel, hanem folyamatos és ez ám az igazi aranybánya, ahol újranő az arany :)

    Játékra én eddig alig költöttem, de a WoT-ra szerintem már kb 20-25e-t, nem számoltam össze, de nem is nagyon érdekel és az is biztos, hogy még valamennyit rá fogok költeni, de itt olyan értelemben nincs lehúzás érzése az ember, hogy pontosan tudja, miért adja ki a pénzt, nem pedig vesz egy csili-vili programot mondjuk 8e és játszik vele két napot, aztán letörli és talán soha többet nem veszi elő.

    Ha meg is unom a WoT-ot egyszer, akkor is érdemes fent hagyni, mert elő lehet venni bármikor, menni pár kört illetve a folyamatos fejlesztések miatt mindig lesznek új dolgok, amiket érdekes lehet kipróbálni. A tankos téma meg szinte kimeríthetetlen szerencsére.

    Pont mentem a Jt8.8-al és annak hátul van kétoldalt egy-egy nagy láncszemre hasonlító valami, gondolom, hogy tudjon vontatni. Arra gondoltam, hogy milyen állat lenne, ha azok is himbálódznának mozgás közben. Meg még sok minden mozoghatna a tankon. Az antenna imbolyogna stb. Biztos, hogy előbb-utóbb meglesz az is és állatul fog kinézni.

Új hozzászólás Aktív témák