Új hozzászólás Aktív témák

  • rolio1

    tag

    válasz Angel1981 #43922 üzenetére

    Nem az én képem, ezt találtam, de ez mutatja a régi leosztást a legjobban.

    És ehhez kapcsolódva igazad van, valóban nem változott semmi, de én akkor is úgy veszem észre, az élet minden területén kezdenek elhülyülni a népek(conteo:ez a média és az aktuális vezető hatalmak érdeke is, a buta és fejlődni, változtatni nem akaró tömeget könnyebb irányítani).
    Ebben a játékban is az a legnagyobb baj szerintem, hogy lustaság vagy más egyéb ok miatt a kedves játékosok nem akarnak jobbá válni, tanulni egy kicsit a játékmenetet vagy jobban odafigyelni.

    Ha van egy kis érzéke hozzá és még bele is tanul valaki, az hamar profi lesz. Ott a gond, hogy ész nélkül akarnak egyesek nagyot alakítani, de jogot formálnak arra, hogy a játékot és a jobban játszókat szidják.
    Ha sok 1000-1200WN-es játékos lenne, az mutatná hogy 6-8-10e csata alatt képes volt felfogni miről szól a csata, és igenis könnyebb lenne, mert akkor csapatként lehetne 15 embernek játszani, tudnák hogy mire kell egy-egy tankot használni, esetleg taktikát alkalmazni, stb.
    Maga a program is tele van az ehhez szükséges dolgokkal, pingelhető térkép, egyéni utasítások, tűztámogatás kérése, mindenféle támadási-védekezési módhoz van megfelelő tank, gyakorlószoba.

Új hozzászólás Aktív témák