Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    Néha szeretném tudni, hogy mi játszódik le egyesek fejében. Magyar WTF áll a tipikus td sziklánál (Cliff falu felőli oldal), de mivel onnan nem tudott mit lőni, ezért frusztrációját rajtunk vezette le.

    Indokolás: én sebeztem a legtöbbet, minek állsz mások elé.

    Ha mindenkit kiiktatok a csapatomból aki esetleg többet sebezhetne és egy überOP vasban levadászok néhány lesebzett siemkapl és moindeutsch mazsolát, akkor nem is nehéz sokat sebezni. Főleg egy vérbeli statpaddernek, aki még magának is hazudik. Azt nem is tudtam, hogy a WTF tud 5 roncs és 4 tank között a hegy takarásában levő IS-7-re is lőni.

    Teli van a játék ilyenekkel, fogalma sincs alapvető dolgokról és értelmesen nem tud válaszolni csak a kis mantráját hajtja: sebzés, stat, kill. Aztán az ilyeneket építi le hatodmagával egy 200hp-s BC, aki tud is játszani.

    Aztán ott az arany téma. Tegnap megjegyeztem egy erősen páncélozott tankokra (T-44, AMX 13 75, vmi WZ) csak aranyat pufogtató O430II-nek, hogy ezeket simán lőheti ám normál lőszerrel is. Válasz tipikus,mint a parancsra tettem: neked is ott van, mindenki használhatja. Minek? Sima AP is átvitte őket. Neked is ott van... Itt pár támogatóra lelt, felbátorodott. Mindenki használhatja, noob. Noob? Mert papír tankokra nem arannyal lövöldözök? Jött a szokásos nagyképű duma néhány "neked is ott van" társaságában.

    Csak azt nem értem, hogy az ilyen aranyhuszároknak miért kell ezt végig bizonygatni? Miért fáj nekik annyira ha valaki nevén nevezi a dolgokat? Gondolom csak arannyal tudnak érvényesülni és a gatyájuk is rámegy, így aztán savanyú a szőlő. Mert egy pl. KAZNA-s aranyat spammelő T57 szakasznál fel sem merül bennem, hogy esetleg nincs kreditük aranyra, de az ilyen gyökereknél meg igen.

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák