Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    Még valamit a TD nerfről.
    Pont azt a két TD-t herélik ki, amivel az emberek legtöbbje kimozdult, amiket lehetett látni hogy mozognak. Ha a 268-ból csinálnak egy ISU-t, a 155-ből meg egy Jpanthert ám legyen. Ezzel csak azt érik el, hogy még két kempelős TD-vel több lesz a játékban.

    Lehet ehhez is igazodni. Full camos legénység, álcaháló+festés, bino, BIA. Leállok az egyik sarokba, oszt viszlát. A scout nekem ütközik aztán felrobban, mert nem vesz észre. Nem tudom mi a jobb, egy lövés után azonnal felderített E100, vagy egy hármas adagokat osztogató kitudja honnan lövő 155. El lehet gondolkodni.

    Tegnap egy "fantasztikus" csata. IS-8, E-75, T57 trió kempel hátul. A 268-cal én scoutolok. Lelövök egy E-75-öt, kiszedek egy T57est, meg egy WT E-100-at. Ezek meg hagynak megpusztulni. Ezután nem fogok menni én sem, mert rossz esetben 560 sebzéssel hová induljak? Tessék itt a replay. Meg lehet nézni ki mit tett bele a közösbe, és hogyan honorálja ezt XP-ben a WOT, és a társak cserbenhagyása. Most meg nerfelnek. Vicc.

    Azzal nincs senkinek baja, hogy az 183-as hátulról osztja az 1750-es adagjait? Szégyen. Ha a szerencsefaktor úgy áll lassan kb. annyit lő egy tízes TD, mint a hatos KV1-S. Ezért basztam el több mint 300000 XP-t.

    Diego: A fenti replay-t 12:20-nál akkor légy szíves nézd már meg, aztán várom a magyarázatot.

    [ Szerkesztve ]

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák