Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz emre #39858 üzenetére

    Próbálom értelmezni, amit írsz, tényleg nagyon igyekszem, de sajnos nem sikerül. Vagy általánosságban írtad, amit írtál és akkor megértem, vagy, ha közvetlenül nekem címezted, akkor meg nem értem, hogy miért.
    Hogy kevered ide, hogy diegho segít? Igen segít, erről sosem volt vita, a stílusával nincsenek kibékülve egyesek, de ha nagyon figyelmes vagy és veszed a fáradságot, hogy visszakeresd, egy szörnyű konklúziót fogsz találni: én ezekbe a vitákba soha nem folytam bele. Ez egy.
    Azzal, hogy kvázi meghirdetett itt egy századot, aztán visszamondta, sok embernek csalódást okozott (lenne ide jobb szó is, de most nem jut eszembe), köztük végül is nekem is, mert kíváncsi lettem volna rá. Ha valaha klánt fog alapítani, az tekintve, hogy super unicum játékosokból álló klánt keres jelenleg is, valószínűleg nem lesz számunkra nyitott szervezet, erre irányult a poénom. Itt megint nem értem, hogy került szóba a nagy segítség. Ez kettő.
    A harmadikra meg csak azért válaszolok, mert unatkozom és kapsz egy grátisz választ, ha már ilyen kedves voltál :P : tőlem aztán Michelin-babaként is twitchelhet valaki, ha ilyen a stílusa, akkor lelke rajta, még vicces is lehet. De ezt leírtam már fentebb, azért annyira nem unatkozom, hogy megkeressem, az a Te feladatod lesz, ha érdekel. Ez három.
    És mielőtt még nagyon belelovallnád magad itt a vitatkozásba: nem fogok válaszolni az erre írt válaszodra, ha lesz, mert kinőttem már a szájkarate korszakomból. Tisztelem az itteni munkásságodat, Te is segítesz, ha úgy van kedved, de azért ha lehetséges, ne nézz mindenkit lámának. :) Köszöntem.

    Ui.: tetszik a profilképed, remek analógiát tudok vonni a mindenkori Eastwood karakterek stílusa és az itteni hozzászólásaid között. Nem tudom, direkt csinálod-e de tényleg mulattat. :D

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák