Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz wanted5 #37475 üzenetére

    No akkor tegyük tisztába ezt a maszlagot.

    Igen leszarom a gyerekemet, ez van... vagy mégsem? Te már csak tudod, hogy mennyit wotozok és mivel mennyit foglalkozok... annak fényében pedig, hogy 75/100-at csináltál egy nap, te legalább 2-3 szor annyit játszol, mint én.

    A régi accountomon is artyztam és a jelenlegin is - szóval ezt bebuktad
    Csak gyors mozgékony tankokkal játszok - ezért van 2. legtöbb csatám T30-al - ezt is bebuktad
    IS-6-al mint írtam szinte csak tier9-et kapok, nézd meg ennek ellenére az átlagxp-t és sebzést vele, a win rate nem csak rajtam múlik - megint bebuktad

    Tényleg annak fényében kell megnézni valakit, hogy mivel játszik, de te pont nem ezt tetted, ezért lett egy nagy értelmetlen hater maszlag az egész hozzászólásod.

    A statod pedig nem érdekel, 5k csatával jobb voltam, így nincs is értelme összehasonlítani kettőnket.

    Joergie - szerintem pont te vagy az, akinek csendben kellene maradni. Tudod volt egy prohardver csatorna, ahol te engem nem egyszer tituláltál szar játékosnak, igen képet küldtek róla nekem, akik fent voltak, mégis másnap!!! privátban szakaszozni akartál velem, sőt már azóta is kerestél szakasz miatt. Természetesen én minden alkalommal nemet mondtam, nem értem hova gondoltál... tudod én jobban szeretek őszinte lenni és nem pedig kétszínű, mint te :B

    A stílusomat pedig annak a pár embernek lehet köszönni, akik az elején hazugnak neveztek és nem hitték el, hogy pár száz csatával a hátam mögött olyan eredményeket értem el (még mellékelt képpel sem), amiket ők a több ezer bétás tapasztalatukkal sem tudtak. Aki itt van azóta, mióta én, láthatta, hogy az ilyen FSB-féle megmondóemberek miatt váltottam át erre a stílusra - és nem vagyok biztos benne, hogy FSB azóta nincs itt másik accounton, mint ahogy a régi okoskodó luke. is teszi ezt folyamatosan új regekkel.

    Többet pedig nem kívánok ezzel foglalkozni, privátban mindenki elküldhet anyámba, nem értem miért itt kell ezt csinálni folyamatosan.

Új hozzászólás Aktív témák