Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Bingisz #35452 üzenetére

    Abban igazad lehet, hogy a WT szárazföldi sikere nagyon ingatag lábakon áll. Pont azért mert no spotrendszer, no HP rendszer. Valakinek pont ez fekszik, hogy tud sunyulni/spotolni, és szeret HP-kkal számolni. Ezért a WoT mindig is taktikusabb marad. A WT GF azoknak kedvez majd, akik szeretik pörgősebbé tenni a játékot, és nem arra várni, hogy az enemy tank egyszer csak megjelenjen a semmiből (tegyük hozzá, azért ez jóval életszerűbb). Szóval a játékosok megoszlanak majd, valakinek a WoT, valakinek a WT jön majd be idővel jobban.
    De ne haragudj, de az semmit sem jelent, hogy a WG bankot vett magának. Na és? Majd WoT részvényeket fog ontani? Vagy WoT hitelt fog adni? Ki a lószart érdekel, ha maga a játék nem változik érdemben évről-évre. Nem is értem miért véded annyira őket, ennyi év távlatából lószart mutattak fel fejlődés terén.
    A WoW legalább fejlődött sokat, mind grafikailag, mind játékmenetileg, mind változatosság terén. Az oké, hogy kb. a Lich King óta visszaesett az érezhető fejlődés, de akkor is igyekeztek.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák