Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz szallasi007 #35297 üzenetére

    "Ha eldobom akkor dob mindent és újraelosztásnál lesz 2 db 100% és egy 76%-os vagy ez miként működik?"

    Ez csak akkor, ha "aranyért" dobod el, akkor nem veszít semmi XP-t az illető legény - alapból 200 arany fejenként, de most egészen január közepéig kedvezmény van rá, csak 100 arany.
    Ha kreditért dobod el (20.000 / 10.000), akkor elveszítik az összes skillekkel / perkekkel kapcsolatos XP-jük 10%-át, ha meg ingyen, akkor a 20%-át.
    Most hirtelen nem kalkulálom ki, hogy akkor a 276%-ból mennyi lesz, de ha rányomsz az eldobásra, akkor mutatja, hogy melyik opció esetén mennyi marad belőle.

    Bingisz:

    "Bizonyára észrevettétek már, hogy vannak a játékban olyan épületek/objektumok, melyek rombolhatóak ugyan, de külön szegmensekből állnak, azaz pl. egy ütközéstől csak az épület fele omlik le és ahhoz hogy az egészet leromboljuk, teljesen keresztül kell menni rajta (pl. faházak). Az ilyen objektumok esetében minden egyes szegmens különálló objektumnak számít és azok pen csökkentő hatása összeadódik. Vagyis ha keresztül lövünk egy olyan házon, ami pl. 2 szegmensből áll, akkor a lőszer 2*-25=-50 mm átütési értékkel folytatja majd útját (eddig két lövésre volt szükség ahhoz hogy az ilyen objektumokat leromboljuk)."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák