Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz 04ahgy #28496 üzenetére

    Milyen tier-ben?

    Nekem a legnagyobb op tank a pzs35, csak az tier3 ugye, de ha nem rakja be sok tier5 ellen vagy teljesen ostobák a nagy tankok, akkor szépen tud alkotni, kis hull down-t neki, a gun dep nagyon jó, csak az aranyat nem kell sajnálni tőle. Akcióban féláron volt, úgyhogy még teljesen arannyal menve is +10k a hozam. Nagyon jó köröket megyek vele és érdekes csatákat, amikor nekem kell megoldani a helyzetet 5-6 ellenség ellen és nem is teljesen reménytelen a helyzet még így sem. A rettegett pz1c szemből kicsit beforgatva nem tudja sebezni, szoktak is lesni, miközben én kilövöm őket.

    A másik a Ram2, tier5-ben. Szerintem kevesen mennek vele, de nagyon szép köröket lehet vele menni és nehéz volt a tank mestert megszerezni (mert op). A tier5 med op lista elején van, azért ez beszédes. De ez a piszok gyorsan lő kicsiket nem mindenkinek jön be.

    Az op lista tier8 nehéztank kategóriában még az is6 jó nagyon.

    Illetve TD kategóriában tier7-ben a su12244, de az kaphat tier9 ellenfeleket is, ahova meg már kell a tudás és a gyakorlat, hogy sikerüljön oldalba kapnod vagy gyenge pontot lőnöd azzal a pontatlan ágyúval és a 175 pennel.

    Itt meglehet nézni az op listát: [link]

    Nézz körbe, hátha valamelyik megtetszik.

    Más, egy kérdés.
    Azt próbálom kutatni, hogy érdemes-e is7-re negyedik képességnek kamot adni a vezetőnek. Kuplungégető, bia, javítás már van, de a többi nem túl szimpatikus nekem. Azt tudom, hogy a nehéztanknak nem sokat tud javítani a kamo értékén, de több tanknál írja a wiki, hogy 100% kamóval gyorsan el tud tünni.

    Igazából amit szeretnék jobban megérteni, hogy a kamo képességnek van-e arra is hatása, hogy milyen gyorsan tűnik el a tank, miután felfedezték. Ha igen, akkor érdemes a kamot rárakni, de sajnos sehol nem találok erre leírást, hogy erre van-e hatása. Valakinek ötlet vagy infó?

Új hozzászólás Aktív témák