Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    Akkor egy kis sírás. Tegnap klántársakkal toljuk a szokásos esti szakaszozást. Montain Pass-en déli oldalról T9-es top tierként T95-el (hidat) T30-al VK Bélával gleccser aljába álltunk és szorgalmasan bosszantottuk az ellent a pattintgatással, várva a megfelelő pillanatot amikor visszaüthetünk.

    Természetesen a kemény páncélt kihasználva első sorban kecmeregtem több más tank között. Pattogott is minden ahogy azt kell, mikor is bumm 430 Amo+motor... Nézem ezt hogyan???! Találatjelző minden kétségemet egy pillanat alatt eloszlatja. Sötétpiros T34 gyönyörűen seggbe lőtt. Na mondom magamban: "kedves barátom.. akkor van kb 5 másodperced, hogy begépeld a sorry-t, ha nem mész a levesbe...

    Amit a chatban láttam. "Idiot VK, uninstall this game"
    2 lövéssel pontot tettem a dolog végére. De nagyon felhúzott a szitu, hogy a szétlőtt motor miatt, amúgy sem hegymászó tankommal nem értem be időben a capkörbe. 5 másodperccel maradtunk le, mert a hídtól a T95 másfél perc alatt nem tudott visszaszaladni az egy szem capelő Leo1-et visszalőni.

    Csak én gondolom azt, hogy a tapasztaltabb játékosok által adott feljelentéseknek nagyobb súlyt kéne adni?
    Klántársam javasolt egy olyan metódust a hivatalos fórumon, ami az ilyen idétlen full-zumm-ban közlekedők által elkövetett TK-k büntetését, azonnal a sérelmet szenvedő játékos kezébe adná. Ahogy annak idején a CS-ben... megvakíthattad, megbocsáthattál, helyhez köthetted, slap-pelhetted, azonnal megölhetted, stb.

    Így azonnal igazságot lehetne szolgáltatni. Én az ilyen idiótáknak is meg szoktam bocsátani, lévén nem is olyan rég még én is ezek közé tartoztam. De ha a bocsánatkérés helyett még nekik áll feljebb... akkor a hülyéket nem feljelentgetni, hanem azonnal büntetni kéne az adminisztrációs árulkodás helyett.

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák