Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Jo33by #27059 üzenetére

    Az user error lesz, ha a su101-el nem tudsz játszani. Akkor neked nem ez a stílus való, ne erőltesd, mert a másik két következő td is hasonló.

    Mondjuk legjobban azon lepődtem meg, hogy szerinted nem pattint. Pedig nekem pont az volt a legelső élményem vele, hogy milyen szépen pattognak az elejéről sőt még beforgatni is lehet, akkor még jobb. Én sem vagyok egy über alles, de ez a td nagyon ott van, 66% WR és közel 2000 átlagsebzés és 900 átlag xp random csatákban egyedül, 237 csatában, szóval tartósan lehet vele ezt hozni.

    Értem a sírást a lövegkitérítés miatt, de az van, hogy ezzel nem lehet bárhogy és bárhova odaállni, hanem gondolkodni kell előre. Nem könnyű, de sokkal érdekesebb vele a csata. ISU-val odavágsz egy 7-800-t, ezzel meg le kell láncolni vagy olyan pozíciót keresni, ahonnan felfedezés nélkül tudsz többet belelőni, szóval bonyolultabb és gondolkodni is kell. Cserébe nagyon gyorsan tölt, pontos és mozgékony. Végjátékban, amikor jönnek az alacsony hp-s ellenfelek, akkor szépen el is pusztulnak gyorsan (5,9 sec töltés idő), azért lehet vele ilyen jó WR-t csinálni. ISU-val ott maradnál, mert egyet kilősz, aztán vagy megkerülnek vagy kilőnek töltés közben és mivel kevés tank van már, nem számíthatsz a társakra, hogy védenek. Nem sok tank van a játékban amelyik képes több ellenséggel egyidejűleg harcolni, td meg alig, de a su101 megoldja. Ráadásul a legtöbb TD-t megkerüli bármelyik med vagy könnyű tank, ezt próbálja meg, csak a leggyorsabb könnyű tankoknak sikerülhet, de azokat meg könnyű leláncolni, akkor végük. Vagy nekitolatni falnak, pálya szélének vagy valaminek és úgy fordulni, akkor a könnyű tankot is el lehet vele kapni. A legtöbb TD, az isu is úgy néz ki, hogy amint mögé került bármi, azonnal meghal, mert képtelen ráfordulni. Az ilyen halálforgásos harcban a csúcsom vele két med kilövése úgy, hogy ott volt egy harmadik is és egyszerre támadt mind. A harmadikat az arty kapta el.

    Ennél csak a su12254 jobb, mert teljesen stock még nekem (ugyanazzal az ágyúval van még, mint a Su101, csak kicsit gyorsabban tölt) 56 csata után 61% WR, 2000 feletti átlagsebzés és 900 feletti átlag xp. Ez még stock, ha rákerül mindenből a jobb, akkor feltételezem a mutatók is javulnak tovább.

    Ez valahogy olyan, mint a fejlődés és nem véletlen, hogy az isu vonalat ajánlják elsőnek (én is azt csináltam meg először), mert azokkal egyszerűbb játszani és mekkora királynak érezheti magát a user, hogy nagyot odab.sz, pedig az igazi érdekes játék a gyors tankoknál kezdődik.

Új hozzászólás Aktív témák