Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Plata #251768 üzenetére

    valójában épp azon agyaltam, hogy mi lenne az a tartalom, amiért pénzt lennék hajlandó kiadni ebben a játékban. Új prém tank? annyi van hogy hosszú másodpercekig kell görgetnem ha nincs fent a garázsrendező mod :) mit kezdjek másik prém tankkal? Talán egy progetto46-t veszek egyszer valamikor, meg a prém ebr az amiért hajlandó lennék fizetni, mást nem tudok elképzelni.

    Két dolog jut az eszembe, az egyik ha akár fizetős módon, de lehetne játszani a korábbi speciális játékokkal. Van egy nagy rakás, a teljesség legkisebb igénye nélkül mondom, az a stratégiai mód nagyon tetszett, ahol védelmet kellett felépíteni. Akár teljesen AI ellen játszani, természeten nem ingyen gondolom ezt, mert ott már pörögnie kéne egy szervernek a háttérben. Chaffee rally, nagyon jó volt, meg egy csomó más, akár a focis. Értem, hogy ezeket a speciális alkalomra tartogatják, de fizető játékosoknak miért ne lehetne elérhetővé tenni? akár steel huntert, frontline-t állandó jelleggel, egy külön szerveren. Nem azt mondom, hogy ez biztosan üzleti siker lenne, de meg lehetne próbálni, főleg, hogy szintem minden készen van csak le kéne porolni.

    A másik a legénység, adják ipari mennyiségben a legénységet, aminek jó része fixen parancsnok, hogy már a barrack oldalát kirepesztik, annyian vannak benne. Emellett van egy rakás tank, főleg kisebb tier, amik tetszettek, de nincs rájuk legénységem. Erre hajlandó lennék valamennyit áldozni, hogy változatosabb legyen a játék és szinte elfelejtett tankokat is elővehessek újra. Voltak egyébként ötletek, de miért nem viszik végig? A saját játékuk sokkal sokszínűbb lenne és úja elő lehetne venni azokat a tankokat. az a gond, hogy parancsnokom lenne beléjük, de a többi legénység már nem és semmi kedvem megint legénységet fejleszteni. elég az agyatlan grindelésből egy életre, csak játszani akarok. Nem ingyen kérem, de nem nagyon akaródzik nekik megcsinálni, pedig tutira nem vagyok egyedül ezzel a vággyal.

Új hozzászólás Aktív témák