Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Djuree #250998 üzenetére

    hahaha, ember, hagyjuk is, az 5x az nem azt jelenti, hogy 5-el, hanem, hogy ötször (önmagával) :) Az x-et a neten a számosságra használja a jónép, nem szorzásra, mert a pont a nemzetközi szorzásjel, de egyébként is egyértelmű ez a szövegkörnyezetből. A másik, hogy leszólhatod a chatgpt-t, majd amikor a te matek tudásod felülmúlja azt. Nem mostanában lesz, attól tartok.

    Hagyjuk is, minek fárasztom én magam ezzel. Ha kiszámolni se tudod a valószínűséget, akkor mennyi eséllyel érted meg, hogy milyen kis valószínűségekről beszélünk, mondjuk ha 5 vereséged van zsinórban? Ez reménytelen küldetés, kb mint emberekkel megértetni, hogy ha helikopterpénzt szórnak a fejükre az inflációt fog okozni és nem más okozza azt. A részemről lezártam a témát, úgyse fogod megérteni, fölösleges tovább ragozni.

    Másik, érdekesebb téma. Mire jó a tankos játék? [link] - M2 Bradley tankos gyerek a warthunder-ben megtanulta a 90m gyenge pontjait és kilőtte a p.csába a ruszkit :) Na a WoT-ban mit tudna megtanulni, ha lenne is benne modern tank? lepattanó, rng, stb. Érdekes dolog ez, de ezek szerint egy normális fizikával rendelkező tankos játék akár kiképzésre is jó lehet. A játék maga nem lesz jobb, az is igaz, kipróbáltam a WT-t, nem jött be, de a fene se gondolta, hogy WT játékos tudja használni a tudást. A pikantéria, hogy a WT ruszki játék :)

Új hozzászólás Aktív témák