Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Remus389 #24571 üzenetére

    Gondolom a BDR nagy ágyújára gondolsz, de addig eljutni kb 14k xp. Mivel már így is be kellett dobnom 5k szabad xp-t, mert azt az undorító B1-t nem voltam hajlandó tovább húzni, ezért stock állapotban kezdtem. Nagyon gyengék azok az első két ágyú. Az első kettővel kellett a 20 killt megcsinálnom és befontam a hajam, pedig nem hosszú, mire meglett. Mér arannyal is alig tudtam sebezni a T1-t például, ha az elejét mutatta és be volt forgatva. Tudom, hol a gyenge pontja, de vagy nem oda megy vagy nem tudom mi történik, mert nem sebez csak nagyon ritkán.

    Volt már 6 killem egy jól sikerült csatában, mert mindenki az oldalát mutogatta, de az utolsó tankkal egy T1-el nem bírtam. Ellőttem rá az összes aranyamat, pattogott mint a fene. Szerencse brutál nagy noob volt, mert össze vissza lőtt, ki-be ugráltam ez meg ahogy betöltött már lőtt is, néztem is hogy wtf, de ha ennyit tud, hát ennyit tud. Ott rimánkodtam a chat-ban a két "mesterlövész" TD-nek, akik bokor mögött lapultak, hogy jöjjenek már b....k meg segíteni, legalább annyit mozduljanak, hogy rálássanak a T1-re, mert az innen nem fog elmenni, amig én vagy ő az összes töltényünket el nem lőttük, de aztán az egyik TD megkönyörült rajtam és nagy büszkén kilőtte a T1-t, aki észre sem vette, hogy hátulról lövik :)

    A nagy ágyúja a BDR-nek már biztosan jobb lesz. Én is azt csinálom egyébként ilyenkor, ha már megvettem a tankot, akkor kifejlesztek vele mindent és csak utána adom el.

Új hozzászólás Aktív témák