Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Viktoár #240999 üzenetére

    Még a battle pass tokenes tankok között is van, amit jó használni. Ez a bz176 tényleg egy elcseszett koncepció, de kb ez a vg válasza arra, hogy az HE nerf után a hull down tankok váltak túlzottan erőssé. Sand riveren ott tornyozott mellettem egy centurion, aminek azért illene ezt-azt pattintani ilyen pozícióból és bekapott egy 933-as lövést szemből a bz-től. Igaz utána a mi bz-nk is kapott egy 800 felettit :) Ok értem, hogy gyenge pont, de a bz-nek papíron egy pontatlan ágyúja van, a gyakorlatban viszont kapott egy nagyon kedvező szórásmintát. Ez a WG trükkje, hogy hiába vannak a hivatalos paraméterek, a nem hivatalos szórás paraméter, ami a döntő. Mondok egy példát, amit ismerek, a bourrasque. Papíron nincs pontos ágyúja, a gyakorlatban meg lézer, mert nagyon ritkán megy a célzókör szélére a lövés.
    Ugyanez lesz a bz-vel is, de ott nagyon túltolták a dolgot a 800-as alfával, aztán majd, ha jön az újabb sztár tank, akkor megkapja a "normális" szórást a bz. Ne vicceljünk már, 0,46 hivatalos szórás mellett, aminél nem sokkal rosszab pár arty (ok, tudom, az artyk is tudnak sok sok száz m-ről lézer lövést leadni), a bz gyenge pontokat lő el hull down-ban meg sok száz m-ről simán betalál?
    Aztán majd úgy jár a bz, mint sok más tank, hogy egyszer csak elkezd a tank "félrehordani", ha megkapja a "normális" szórásképet.
    Ennek mondjuk ellentmond, hogy a bourrasque-hoz nem nyúltak. Talán mert túl feltűnő lenne, de a bz-vel szemben szerintem parasztlázadás lesz hamarosan. A fórumban azt pofázta a wg ügynök, hogy gyűjtik az adatokat a bz-vel kapcsolatban.
    Ilyenkor gondolok arra, hogy szegény sir foch még a chrysler gf megjelenése idején hangoskodott a tank ellen és hol van már az a tank versenyképességben? Pedig még a wg verbális verőlegényei is nekimentek a fochnak akkoriban, olyan nagy balhé volt abból a tankból. Most meg? páran pampognak, aztán a wg vagy szétb.ssza a tankot a szórásképpel, amit senki nem tud ellenőrizni, csak majd jönnek a zemberek sírni, a többiek meg nekik esnek, hogy konteóznak. Vagy nem fogja szétb.szni a wg, jó kérdés ez.
    Ne vicceljünk már, 0,46 pontosság. Nekem van több is2 klónom, 0,45 pontossággal, 30m -ről, igen 30m-ről elhibáztam vele egy borsigot :) vagy bármit és nem egyszer, hanem rendszeresen ez van. Néha persze betalál messzire is, de ilyen hivatalos pontosság mellett kb 2-3 lövés / 1 betalált amivel számolni kell.
    A bourrasque is a 0,42 pontossággal, hogy a kínba lő be 2 sebzőt, távolságból is? nem egyszer, hanem ez nála a természetes
    Hát így, hogy teljesen mindegy, mik az ágyú hivatalos paraméterei, a szóráskép sokkal meghatározóbb, de azt meg a wg dönti el és nincs rálátása senkinek. A bz-t is kinyírhatják vele, ha akarják. abba jó drága a lőszer, ha jól tudom, szép lenne az a tank a mostani lézer ágyú nélkül

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák