Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Don Vittorio #240379 üzenetére

    Ha engem 53x gyújtottak volna egy nap alatt, biztos lementem a replay-eket és felrakom a wg fórumra mert az már a szinte lehetetlen kategória. Gondolom te akkor pont nem mentetted a replay-eket.

    Ha gondolod privátban átdobhatod nekem a "méréseid" mert kíváncsivá tettél.

    A mondandód kisebb részével egyetértek, egy részét viszont hülyeségnek tartom.
    A WG MM szabadalmában tudtommal annyi szerepel, hogy az MM úgy rakja össze a játékosokat hogy aki nagy nyerő szériában volt azt bukó sorozatban lévőkhöz rakja, akik pedig nagy bukóban voltak azokat nyerő szériában lévőkhöz. Vagyis az aktuális győzelmi arány alapján van egy fajta MM manipuláció ami a jó játékosokat visszahúzza a rosszakat támogatja és így valóban az 50%-felé húzza őket. Viszont tudás alapú MM nincs és én semmi nyomát nem látom annak hogy szabályszerűen lennének válogatva wn8 alapján a játékosok. Az RNG-t sem érzem irányítottnak, eleve olyan nagy az RNG mértéke hogy felesleges csalni vele mert bőven meg tud szopatni úgy is ha pontosan úgy működik ahogy le van írva.

    A kedvezményezett accountos teóriára pedig annyi ellenpéldát láttam már hogy azt a konteót egyértelműen ökörségnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák