Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Elf #235921 üzenetére

    Oke, de te vagy az utolso. Meg azert vedd figyelembe, hogy en nem tartozom a legjobb jatekosok koze, ugy adj a velemenyemre. :DDD

    Kis tierben jatszol sokat, en meg egyaltalan nem megyek mar tier 8 ala, igy errol nehez nyilatkoznom.

    Tier 6-tol ha nezem a teljesitmenyed akkor osszefoglaloan azt el lehet mondani, nagyon keves az atlag sebzesed. Tier 10-ben 1,5-2 sebzo loves atlagban az nagyon keves.

    Szinte az osszes tankodnal a tulelesi aranyod nagyon alacsony ami arra enged kovetkeztetni, hogy te mar altalaban a csata elejen de max a kozepenel mar halott vagy. Rosszul helyezkedsz valoszinuleg mert a csatankenti spotod nem kiemelkedo, tehat nem mondanam hogy yolozol elore esz nelkul.

    A talalati aranyod is alacsony meg pontos agyuval rendelkezo tankoknal is, ennek tobb oka lehet. Rossz felszerelesek, rossz legenysegi skillek, nem megfeleloen beallitott kliens, vagy esetleg free to play jatekos vagy es mindig veszitesz legenysegi skill-t atkepzeskor meg stock tankokkal tolod.

    Tier 6-ban VK3002M-el kiemelkedoen jol teljesitesz a tobbi tankodhoz kepest.

    Tier 7-ben az AMX M4 45 a tankod, ez egyebkent buffot fog kapni hamarosan.

    Tier 8-ban arty-val a legnagyobb az atlag sebzesed. :N

    Folotte meg latszik, hogy keves a tapasztalatod meg.

    Az 50B aga az annyira nem kezdobarat, meg kicsit elavult maga a tank is a jelenlegi metaban. Az IS-7 sem a regi fenyeben tundokol, szerintem jelenleg az IS-4 jobb valasztas lehet kezdoknek.

    Neked azt tudom javasolni, hogy ha szeretnel fejlodni akkor szanj ra egy kis idot, hogy utananezel dolgoknak, a legegyszerubb ha kivalasztasz egy szimpatikus streamert a jobbak kozul es neha belenezel o hogy jatszik. Helyezkedes, skillezes, felszereles valasztas, stb, el lehet lesni toluk.

Új hozzászólás Aktív témák