Új hozzászólás Aktív témák

  • Iratus bug

    tag

    válasz belaazallat #23532 üzenetére

    A hiba nem nálam van én, mint fizető felhasználó mindent megtettem. Újratelepített modok nélküli játék ezt produkálta random, nem ugyan azon a mapokon. Nem írtam, hogy WiFi-s netem lenne. És elég érdekes, hogy 6.4-től 8.7-ig minden faxa és jó volt.
    Amúgy ennek a játéknak bőven elegendő 25 KB/s feltöltési sebesség, de tőlem megszokta kapni a maximális 200 KB/s-ot. A gépem bár nem új, 5 éves, de bőven megfelelő a 4 magos magonkénti 3GHz-es sebesség, a 8GB RAM, és a HD4870 1GB VGA. Ezzel így HD-ben full grafikán 40-50 fps-t produkál 30ms ping mellett.
    Nem az én dolgom leprogramozni a játékot, de viszont ha nem tetszik amit látok/kapok akkor nem fizetek. Majd talán a 8.9!

    Szerk.: És érdekes módon az újra elővett 2 éves (amit kábé 1 éve nem láttam játékban) feltupirozott mapokon 25-30ms ping, 30 fps mellett akadozik a játék. Amúgy az bíztató, hogy mindenféle logot bekértek tőlem és egy videót is a dologról.

    [ Szerkesztve ]

    TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

Új hozzászólás Aktív témák