Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz kchryss #221907 üzenetére

    Voda net, Telekom mobilnet. Velem nem b@sznak ki. Ha egyszer a WOT-tól akarok idegbajt kapni, engem nem akadályozhatnak meg.

    Tovább folytatódott a T34-es tortúrám. A tegnapelőtti 1900-as átlagsebzést tegnap 1100-ra cseréltem. 247mm-es penje van, de nem érződik rajta. A Mauerbrecher oldaláról tök simán pattogtam. Felraktam rá célzásgyorsítót, és improved aiming-et. Sokat sajnos nem értek, cserébe majdnem 2mp-cel romlott a töltésidő és a turbó is nagyon hiányzik. Szóval lehet, hogy vissza fogom cserélni. Ha minden felszerelés fel lehetne rá rakni, plusz pótkaja, plusz direktívák, szerintem akkor is szar lenne.

    Aztán ilyen az, amikor az ember visszaül egy normális tankba, amivel el is találja a célpontot:

    [kép] [kép]
    Azért tettem be ide, mert életem első Nichols medálja. :) És két óra szívás után, egy nagyon élvezetes csata volt, és csak azért tudtuk lehozni, mert a Charfuture-ral tök jól összedolgoztunk (+ egy batchat AP, aki a végére elhullott). Úgyhogy ha valaki ismeri innen zokni1111 nevű játékost, akkor üzenem, hogy szép játék volt, nagyon élveztem. Csak sajnos szokás szerint chatban-en vagyok, nem tudtam válaszolni neki. Amúgy néha jó, ha alacsonyabb tierben van az ember: az obj705a végig nem vett komolyan, többször is tudtam lőni az oldalát, miközben a nagyobbakat hajkurászta, pedig akár engem is lőhetett volna. És azért az fájdalmas lett volna. :) Aztán az rng is segített picit, mert az E4 lfp-jét sikerült viszonylag nagy távolságból eltalálni és beütni.
    Azért megéri játszani, csak sajnos nagyon ritka az ilyen jó csata. Majdnem 15 perc, de mennyivel másabb, mint ugyanez egy bokorban kempelve Prokhorovkán.

Új hozzászólás Aktív témák