Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz olcsii #21169 üzenetére

    Ennek az az értelme, hogy amikor majd az update szerón is átállítják végre, hogy 8.8at töltsön a nép, akkor megvan a kliens, neked nem kell copni azzal, hogy letöltsed. (Ezt az átállítást akkor is megtehetnék, amikor lelövik a szervereket, de ezek sosem hajlandóak erre, mindig csak akkor, ha már megy a szerver...Nehogy véletlen addig is tölthesd és telepíthesd a játékot.) Szal amint az update szerver is 8.8at küld ki, már csak kicsomagolja a fájlokat, amit most letöltöttem, és tolhatom egyből a tegnap ete beszerzett T57el az ívet. (Tegnap este elegem lett, a maradék 25k tpt freeből beáldoztam T54E1en, és eladtam a picsbe azt a szerencsétlen tankot. Állandóan T10ben játszatott, és állandóan szopóágon...)

    De; amíg az update szerver nem 8.8at küld ki, addig a 8.7es klienst akarja letölteni a launcher, szal addig a launhert felesleges futtatni. Én úgy szoktam, hogy ezt a zipet kicsomagolom, netet lelövöm a gépen, feltelepítem, ő bemásolja a patch fájlokat az updates mappába, majd amikor kérné az adatot az update szervertől kinyomom a launchert. Net vissza, és nézegetem a woT oldalát, a hír uután vágyakozva, hogy mikor élesítették a szervereket.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák