Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    válasz K6000 #20385 üzenetére

    Pont most akartam megírni az IS nagy ágyújáról a véleményemet. A lényeget elmondtad és ez így is van.
    Hiába mondják itt sokan, hogy csak ki kell ismerni. Frászt!
    Elég sokszor betesz 8-9-esek közé. Na ott mi a túrót lehet vele kezdeni? Semmit. Bizony tudják, ha elsütöd az ágyút akkor utána szabad préda vagy.
    Próbáltam közép tájon mozogni a sivatagi pályán, de a dűnék között egyszer csak feltűnt egy fürge kis cirkáló és elkezdett szemétkedni. Jó csapata volt, mert aztán megjelent egy társa meg távolról még egy type. Hamar szétszedtek. Annak ellenére, hogy az egyik kb 20m-re volt előttem és max zoom-mal a gyenge pontját céloztam be, LEPATTANT!!!!. Elmegy a sunyiba, komolyan! Összesen 3 lövésre volt időm amíg megsemmisítettek, abból 2 még csak meg sem karcolta! Mintha fagyival dobáltam volna! :DDD
    Ja, hogy nem kéne közel menni mert csak 7-es vagyok? Akkor szinte biztos, hogy egy árva találatom sem lesz. A drága lőszer miatt megfontoltan és beszűkült célkereszttel küldöm, de hiába!
    A legénységre nincs panasz. BIA full, most gyúrom a második skillt.(Tudom, az még semmi! :) ) Gyorsító, célzó és venti is van fent.
    Pedig pont azért vettem meg megint, mert a Tigrissel megszerettem a 7-es tankok világát. Annyira, hogy 1 hét alatt elérte az elit státuszt!! Gondoltam majd az IS-sel is milyen tuti lesz.
    Kénytelen leszek visszatenni a 100-as löveget.
    Aki dícséri, annak csak gratulálni tudok. Biztosan fényévekkel jobb játékos mint én.
    És most csak is az irigység beszél belőlem! :D

    Ha már dolgozok az IS vonalon: Az IS3 mennyivel lesz jobb? A nagy löveg oda már több mint kötelező, ugye? Mert ott már befigyelnek a 10-esek is, nem? :)
    (Na, attól vagyok én még igen csak messze. De tanulok, haladok!) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák