Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Tüzi #199542 üzenetére

    Nem hiszek a manipulált játékban, itt már kifejtettem: [link]

    Mindenkit egyformán szívat az RNG, ha a játékos úgy helyezkedik, hogy több lövést tud leadni jobb pozíciókból, akkor az egy pozitív mérleg lesz, akkor is ha a több lövésbe több negatív RNG csúszik szám szerint, mint a kevesebb lövésbe.

    Amire én ki akartam lyukadni, hogy hétvégén érezhetően szélsőségesebb értékeket sorsol az RNG (nem is a hétvége a legjobb szó erre, hanem amikor hirtelen sokkal több játékos van a játékban, például ünnepek alatt).

    Az RNG ugye elvileg +/- 25% értékek között sorsol. Alacsonyabb szerver populációnál mintha ez inkább +/- 10% között mozogna, amikor meg sok az online játékos, akkor érzésre koppig nyomja +/- 25%-ig az algoritmus. Amióta megvan a WZ-120-1G FT, szinte csak ezzel a tankkal megyek (kicsit több mint egy hónapja), szóval aránylag jól ismerem már, hogy milyen tankok ellen, milyen szögből, mekkora távolságokból illik vele beadni. Hétvégente a sikeres átütési és úgy általában véve a tankot eltaláló lövéseim aránya leromlik és olyan pattanókat, meg nulla sebzéses kritikus találatokat ad be papír tankokon is, hogy csak pislogok. De ennek nem csak elszenvedője, nyertese is ugyanúgy vagyok ilyenkor (Acélfal plecsnik hullanak be szépen). Csak az idegeim nem bírják ezeket a szélsőségeket, például mikor mondjuk foglalást kéne visszalőnöm aránylag közelről és 4-ből 4 lövés megy lehetetlenül ostoba helyre és a csatát bukjuk. Pedig csak egy találat kellett volna és a saját csapat befejezi a foglalást. Ezért még az sem kárpótolt, mikor a következő körben a látóhatár legszélén lévő T-44-re csak poénból rálőttem, egy dolog, hogy egy elég embereset belesebzett, de ki is gyújtotta.

    Aztán jön a hétfő és csodák csodájára, ezek a szélsőséges RNG sorsolások megint megritkulnak. Ez megy az elmúlt 3 hónapnyi megfigyeléseim alapján.

Új hozzászólás Aktív témák