Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Na akkor az én tapasztalatom ezzel az új játékmóddal/eventtel kapcsolatban:

    Kicsit késve ültem le játszani, mert még újra kellett raknom a játékot mivel tegnap letöröltem, mert hirtelen kellett a hely a vinyón. :D
    Skill csapatát választottam, gondolom ezzel most sokatokat megleptem. ;]
    18:50kor kezdtem, már elment a 2 órás booster egy része, 20:17-ig játszottam, akkor járt le a szorzós booster. Ez 1 óra 27 perc, de vegyük mondjuk másfél órának.
    Azt tudni kell rólam, hogy eléggé szöszölős típus vagyok, nem szoktam pörgetni a csatákat, sokszor két csata között még netezek, olvasok, végzem az egyéb dolgaim. Most a szokásosnál azért próbáltam kicsit gyorsabban indítani a csatákat, de azért nem yoloztam és most is volt hogy pihentem kicsit 2 csata között. 14 csata fért így bele kényelmes tempóban a másfél órába. A 14-ből 13-at megnyertem, tudom rohadjak meg wg bérenc vagyok és ma én kaptam a jó mm-et. :D
    Vagyis másfél óra alatt szereztem 108 pontot. 600 pontot kell gyűjteni vagyis a 11 napos "maraton" hatodát megcsináltam másfél óra alatt.
    A 14 csatából 1 volt veszteséges az összes többi pozitív kredit lett klános és személyes kredit booster nélkül, de prém fiókkal. Pedig volt amikor prém lőszert kellett lőnöm, mert véletlen cw setup-pal mentem be és elfogyott a sima lőszer, és volt amelyik tankban a pótkaját is bent hagytam.
    19 411 014 kredittel kezdtem és 19 599 076-tal fejeztem be, vagyis +188 062 kredit. Csak ezzel a 7v7 móddal játszottam, randomban nem gyűjtöttem még be a küldetésekkel a pontokat, de lehet hogy nem is fogom, mert jól látni, hogy a 7v7-ben jön a pont nagy része.
    Nem csak meta tankokkal játszottam hanem sorban mentem amivel épp kedvem volt, nyertem e3-mal, maus-szal, centi ax-szel, bc25t-ve is, az egyetlen vereségem meg pont 907-tel volt.

    A csaták nagyon gyorsak voltak és jó hangulatban teltek. Sok volt a poénkodás Skillel kapcsolatban, jó közösségépítő hatása van ennek a játékmódnak azzal, hogy egy csoportban harcolsz a többi "rajongóval". Például volt hogy megkérdeztem az egyik spéci festéses tankommal kapcsolatban, hogy szép vagyok-e és azt válaszolta valaki, hogy ha pontozni kéne akkor "2 banana out of 10". Ezt nyilván csak azok értik akik sokat nézik Skillt, de én jót röhögtem rajta. :D

    Elég sok a bér tankos kezdő játékos, ők sokszor azt sem tudják hol vannak. Elég könnyű őket elintézni a tapasztaltabb játékosoknak.
    7v7-ben sokkal nagyobb a szerepe az egyéni teljesítménynek, mint 15v15-ben. Én szólóban nyomtam és nagy mákom volt ezzel a győzelmi aránnyal, de mint korábban írtam egy jó szakasz itt nagyon meg tudja dobni a győzelmi arányt.
    Sokat segít a győzelmi arányon ha valaki képben van az e-sportos taktikákkal ezeken a pályákon, ha beírod a csetbe hogy mit kéne csinálni, tanácsot adsz a láthatóan kezdő játékosoknak. Meglepően sokszor hallgattak rám és ezzel sokkal egyszerűbbé téve a csatát.
    A taktika pedig többnyire pofon egyszerű, gyors spot az ellenfélre amivel látod ki hova megy aztán a leszakadó egyedül maradt ellenséges tankokat minél gyorsabban lefalkázni és túlerőben letolni a maradékot. Nem szabad passzívan játszani, de okosan kell pusholni.

    Az én számítom szerint, egy átlagos játékos ha tud a szorzózás idején játszani akkor 2 óra alatt 100 pont körül összevakar, vagyis 6 nap alatt napi két órás játékkal kivégezheti a 11 napos maratont.
    Számomra egyértelmű lett, hogy nem kell ide komoly erőfeszítés és hogy hatalmas megtévesztés ezt egy Renegade maratonhoz hasonlítani és a nem létező kredit veszteséggel és teljesíthetetlen grindeléssel riogatni.
    Aki még ezek után is QB-nek ad igazat az tényleg más szemüvegen át nézni a világot és menthetetlen, így meg sem próbálom meggyőzni és kinyitni a szemét, mert reménytelen. :)

Új hozzászólás Aktív témák