Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz ooloo #197052 üzenetére

    Csak egy tipp: Hanyagold ezt a hisztérikus stílust, mert amúgy marhára bicskanyitogató tudsz lenni. Ez egy fórum, ahol nem mindenki ért egyet, neked sem kell velem. Megértem, hogy sokan miért nem szeretnek erre a fórumra WN8-at és hasonló statisztikákat berakni, elmegy az ember angol nyelvű Redditre és értelmes, egymást segítő társalgás zajlik, nem ez a mutasd a farokméreted, megmondom ki vagy stílus. Egyszerűen vannak toxikus fórumozók. Ha nem inged, ne vedd magadra.

    Nem tartok a WZ-vel még 100 csatánál sem (kb 70), így nem tudom mégis mit akarsz, mit bizonyítsak. Talán azt, hogy nem szopat az RNG? De szopat, szombaton akadtam ki, tegnap meg éppen ellenkezőleg, sorra adott be olyan pontos lövéseket, hogy pislogtam, mindkettőt visszaolvashatod. Vagy bizonyítsam, hogy már mestere vagyok a tanknak? Nem vagyok, eleve a nem forgótornyos TD a legelhanyagoltabb stílus amit eddig toltam a játékban, majd lesz jobb ez is (+ 2,5 év kihagyás után egy hónapja jöttem vissza a játékba). Vagy azt bizonyítsam a WN8-al, hogy a skillek/felszerelések tényleg érnek valamit? Te is ki tudod számolni kockás füzetben, vagy csak nézd meg a játékon belüli tank összehasonlítóban, hogy ilyen vagy olyan legénységi skillekkel, felszerelésekkel, hogyan változnak a tank értékei (DPM, töltésidő, célzási idő, látótávolság, stb).

    Mennyi is az alap töltésidő a WZ-vel? 10 másodperc körül? Megfelelő legénységgel (BIA) és felszereléssel (töltésgyorsító, fokozott szellőzés) ez lemegy 8 másodpercre. Nem számít semmit? Lehet.

    Mennyi is az alap látótávolság? 380 méter? Csak a BIA és a szellőzés együttes hatása 418-ra tolja ki, egy optikával már 456 méter. Nem számít semmit? Lehet.

    Lehetne folytatni egy csomó más paraméterrel.

    Én nem a mellem döngetem, hogy mekkora tank ász vagyok, csak azt magyarázom, hogy nem értek egyet a skillek hasztalanságáról alkotott véleményeddel. Ez a sok kis 3-5-10% bónusz összeadódik. Vannak amik egymás hatásár erősítik, vannak amik nem. Döntsd el milyen irányba fejlesztesz és ha a videóban látott módon például camo-t teszel egy heavy tankra, ami halottnak a csók kategória, vagy két legénységi tagnak adsz olyan skillt párhuzamosan, amik nem adódnak össze, akkor nem értem miért állsz le azon prüttyögni, hogy márpedig az egész rendszer amúgy sem ér semmit.

    ---

    (#197055) jr1994: Én sem azt mondtam, hogy 3 skillnél meg kell állni, csak a legtöbb (de nem összes) tanknál ami sokat dob a használhatóságon, az az első három, esetleg négy jól elhelyezett skill (mondjuk ahol kevés a legénységi tag és egyszerre több posztot is betöltenek, ott tényleg több skill megy egy emberre, hogy ugyanazt a hatást érje el, mint a nagyobb személyzettel szolgáló tankoknál). A többi már csak a ráadás. Én gyulladós tankra az automata tűzoltót viszem, oké 20k kredit, de életet ment.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák