Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Dobi 562 #189604 üzenetére

    Az a probléma gyökere, hogy sokan nincsenek tisztában a teljesítményük valós értékével. Van, aki meg van győződve róla, hogy ő jó játékos, és ha elé teszed a statját, akkor meg azt mondja, hogy a wn8 hülyeség, meg a statisztika nem ér semmit, mert nem mutatja a valós képet, és ezért nem is hisz benne, nem is érdekli. Az ilyeneknek nem tudod megmagyarázni, hogy ahogy ők játszanak, az rossz. Onnantól pedig nem értené, milyen alapon korlátozná őt a játék a feljebb lépésben. Sajnos ez van, itt is tetten érhető a mai világban jellemző önértékelési probléma. Mindenki magasabbra pozicionálja magát, mint ahova való. Ahogy írod, a fejekben kellene rendet tenni. Én is pl a 950-et kerülgetem, de legalább tudom magamról, hogy nem vagyok jó játékos, és általában azt is tudom, hogy mikor voltam túl lusta, hogy többet tegyek a csatáért, vagy mikor csesztem el valamit, vagy mikor voltam beszari, mert mondjuk alábecsültem magam, vagy épp túlbecsültem az ellenfelet.

    Amúgy tegnap nálam is red line battle volt. Malinovkán voltam artyval. Beállok a bokorba, célzok, egyszer csak szétesik a célkeresztem. Mondom, mi van, én vagyok csak egyedül arty. Erre azt látom, hogy egy 50TP meglökött a nagy forgolódás közben, amikor kereste a helyét a pálya szélén. Társulva még egy heavy-vel és egy OP 430-cal. Mikor csetben bekérdeztem, hogy a hevik mit csinálnak a red line-on, azt írta az 50TP, hogy amikor jönnek lefelé a dombról az enemyk, akkor majd ők spotolják őket, én csak lőjem. :F What? :Y És nem is egy szakaszban voltak, tehát önerőből voltak ilyen hülyék.
    Egy másik meg pl Abbeyn, ahol jött velem a sarokba egy IS-6.
    Meg még volt egy-kettő, van is pár screenshotom az ilyen gyöngyszemekről.

    Yofej75, Penguin_:
    Sokszor nincs összhangban a wn8 a valós teljesítménnyel, de nagy átlagban jól mutatja, mire számíthatsz egy adott játékostól. Ahogy én tapasztalom, az 1000-2000 tartomány általában a húzóerő a csapatban. Ők még annyira nem unikumok, hogy el legyenek szállva maguktól, és még nem csak a stat számít, meg a sok sebzés, hanem a csapat is. Alatta meg egyértelmű, miért nem az igazi. Ismétlem, nagy átlagban. Vannak kivételek mindkét végletben.
    Az in-game értékelés meg még rosszabb, mint a wn8, mert az ugyan sok mindent figyelembe vesz, még a csataszámot is, ami viszont tényleg nincs összhangban a teljesítménnyel.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák