Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Dobi 562 #186768 üzenetére

    Pontosan. Tegnap pl Murovankán a Foch-sal percekig fel sem tudtam venni a pozíciót, mert a kerekesek egymással cicáztak szanaszét a pályán. Egymást sem tudták eltalálni, meg a többiek őket sem. Amíg nagy nehezen el nem hullottak, ki sem tudtak alakulni igazi csaták még a varázserdőben sem. De ezen kívül is, hány meg hány csatám volt már azóta, ahol egyszerűen nem volt érdemes megmozdulni addig, amíg el nem dőlt a kerekesek sorsa, mert semmi értelme nem volt. Mindenkit felspotoltak, leamortizálták a tankokat a repesszel, kb artycsemegét csinálnak a lassúbb tankokból még mielőtt elkezdődne az érdemi csata. Kevés az olyan map, mint pl sztyeppe, ahol hamarabb tudnak pozíciót fogni a camperek, mint a kerekesek, így ott elég hamar elhullanak, ha nem teljesen töketlenek a csapatok.
    Nem vitatom, hogy nehéz velük játszani, de hogy ellenfélnek nagyon kellemetlenek, és sokkal idegesítőbbek, mint az artyk, azt megerősítem.

    jano_77 - xvm:
    Nekem nincs vele bajom, hibátlan. Ugyan ki van kapcsolva a csata közbeni statisztika mutatása, de minden más funkciója működik. Tegnap kijött a frissítés, azzal sem volt gondom.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák