Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Bobyjack #186149 üzenetére

    Youtube dobta fel a ruszki csaj egyik obj279e videóját, így akadtam rá. Elég népszerű lett mostanában, nagyon jól nyomja ezzel a 4 talpas szörnyeteggel. Az elmúlt 30 napban kb 800 csatája van vele(5 ezer átlag sebzéssel), szóval tényleg rendesen rá van kattanva erre a tankra.
    Korábbról már ismertem mint jó játékost, több nagy klánban is megfordult és aktív klánéletet élt, többször játszottunk ellenük klános csatákban, de akkor még azt hittem, hogy pasi és nem tudtam, hogy stream-el is. :)

    Egyébként tényleg nagyon ügyes és mivel nem kamerával nyomja így nem lehet mondani, hogy azért néznék, mert nő. Beszélni sem nagyon szokott a stream alatt, egyértelműen a gameplay miatt nézik. Az egy dolog, hogy az op 279-cel darál, de a többi tankkal is nagyon jól bánik. Belenéztem azóta több adásába is. Nagyon nagy erőssége a helyzetfelismerés, skill4ltu szinten látja át a pályát és sokszor látni, hogy előre tudja mi fog történni.

    Külön érdekesség, hogy pár hete volt itt a fórumon téma, hogy mennyi pinggel lehet játszani, mennyire fontos a stabil net. Na ez a csaj mobil nettel tolja, mobil netről játszik és stream-el párhuzamosan, nagyon sokszor ugrál a pingje, sokszor megszakad a kapcsolata és ilyen körülmények mellett is ilyen statot produkál: Emilia_FV


    30 napos stat egy része. Azért ebből az is szépen kirajzolódik, hogy mennyire op tank az obj279e. Több mint ezerrel jobb az átlag sebzése vele, mint a többi a 10-essel amivel most játszott és az a 76% győzelmi arány kb 800 csatára levetítve szólóban a csaták nagy részét stream-elve beteg mutató. De a többi jó játékos körében is hasonló beteg számokat produkál a 279e. Szerver szinten magasan ver mindent győzelmi arányban, de azért még buffolni kellett, mert gyenge volt ... :))

Új hozzászólás Aktív témák