Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz grizlisandor #183057 üzenetére

    Tier 8-ban nem szoktunk CW-zni. Pár hete fun-ból mentünk pár csatát, de komolytalan ellenfelek ellen.
    Az a szint egyébként teljesen pay2win CW és SH szempontjából. A legjobb tankok mind prém tankok és annyival jobbak adott szerepkörre, hogy hátrányban van amelyik csapatban nincsenek ilyenek.
    Az LT-432 magasan a legjobb 8-as light, saját szintjén legalább annyira op, mint a 907 a 10-esek között, sőt talán még jobban is. Passzív spotra vagy cap-re bebújni tank mögé ott az ELC EVEN, normál kifejleszthető könnyű tankok között a nyomába sem ér egyik sem ilyen szempontból. Ha futkosni kell akkor meg ott a prém kerekes ami szintén sokkal jobb, mint a fejlesztési fában lévő testvére. Mindenes light-nak az LT-432 mögött a legjobb az M4190.
    Heavy-k közül a Defender és az IS-3A nagy előny. Hulldown-ra T32 helyett inkább Patriotot visznek a jobb sebessége miatt.
    Leggyakoribb tank a 8-as CW-n és SH-n talán a Progetto ami mondani sem kell, de jobb mint a fejlesztési fában lévő Panthera. Skillesebb klánok általában Progetto-val falkáznak, jó játékosok kezében nagyon hatékony, könnyű vele átmozogni, jó az ágyú és a speciális tárazós mechanika miatt taktikailag sokféleképpen használható. Nem táras med-ek közül talán a T-44-100 a legjobb, azt is látni elég gyakran.
    TD-t ha visznek általában Skorpió, SU-130PM vagy Strv szokott lenni.

    Nem prém tankok közül csak a Caernarvon van amit gyakran visznek és nincs nála jobb prém tank a feladatkörére, illetve ha kempelni kell akkor a VK100.01 a legjobb.
    Az összes többi nem prém tank akkor kerül be ha nincs meg a prém verziója és pótlék kell vagyis ezeket látni: IS-3, T32, Charioteer, AMX50100

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák