Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz galervin93 #175736 üzenetére

    Igazából gondom nincsen vele csak nagyon hiányzik tényleg a t9-nek egy negyedik lövedék a t10-nek meg egy ötödik, mivel ahogy a francia ágyúk szokták az első találat pattan vagy láncol, esetleg holdra megy, már ugrottál 390 sebzéstől jobb esetben ha az rng úgy akarja, ha nem lehet még 270-250-is.

    No ezután is fenn áll az rng szóval az a 390-es sebzés jó ha egyszer lesz meg, maradt három skulód amiből ha ésszel játszol szituációt figyeled, kitárazhatsz, ha nem akkor kettővel gazdálkodhatsz, az ellen csak azt várja hogy mind kilődd és rádrammol, vagyis egyet meglepetésnek tartogatni kell.

    Számoljunk 2 lövés szerencsével 780hp-től fosztod meg a makikat, t10-ben de még t9-ben is számolnak ám az ellenfelek tapasztaltam, míg ki nem táraztam nem jöttek rám, miután kitáraztam nem figyelve, dalolva hárman is.
    Segítségre nem lehet számítani nagy ritkán hogy mögötted van egy két td, akkor túléled.
    Ebben a játékban a ruszki tankok vannak balanszolva mégpedig úgy hogy mindenek felett. Teljesítik az mbt-k követelményeit tűzerő, mozgékonyság, páncélzat, a többieknek ebből kettő jut, vagy egy.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák