Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobyjack

    senior tag

    válasz popey37 #171233 üzenetére

    Annyiban kijavítanálak, hogy az eltalált tank páncélzata, szöge stb. teljesen lényegtelen a sebzés nagyságát nézve. Annyi a kérdés, hogy átütötted-e a lemezt? Ha igen akkor sebzel a megadott határok között egy random számot. A játék mechanikáját nézve tök mindegy, hogy a Type 5-öt ütöd-e be szemből, vagy az FV4005 tornyának 14mm-es front lemezét.

    Magam részéről azt vetem észre, hogy mintha megváltozott volna az RNG ebben a paraméterében, mert én a béta utáni időszakhoz képest jeletősen kevesebbszer látok szélsőértékhez közeli sebzést (lásd 367 és 613 a példának okért) Mitha lapítottak volna a haranggörbén. Úgy rémlik régen tök sokszor ütöttem volna jól eső 613-at IS7-el, E75-el és társaival. T34-el is gyakoribb volt a 300 és az 500 is kereken. Sokakat zavar az RNG mértéke ezért szerintem ez egy jó írány. (ha így van és ez nem csak valami csalóka tapasztalat).

    Hogy ellenpéldát mondjak a 2HP-s esetre, nekem pont tegnap volt szerencsém, amikor sikerült valalkit kiszednem WZ111-4-el az alfáját jelentősen meghaladó lövéssel (~560 vs 490).

    Scorp G-vel nem értem miért probléma 6-7-esek ellen játszanod. Jelentős részüket két lövéssel küldöd is a garázsba.

Új hozzászólás Aktív témák