Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz h1mpi #164950 üzenetére

    Még egy kis használati utasítás a gyakorlatban:
    Az artycsapás harci tartalék kis területre koncentrálódik, de oda nagyon. Így ezt álló full hp-s célpontra érdemes eldobni és arra pontosan rá. Egy 8-as med-et nem ritka, hogy elvisz full hp-ról ha sikerül pont rá dobnod. Kiválóan alkalmas hull down-ban lévő ellenfél kifüstölésére.
    A légicsapás nagyobb területen sebez, de ott ritkábban. Ezért ezt nem érdemes egyedül álló célpontra eldobni, mert azt körbelövi. Ezt tömegbe kell dobni. Kiválóan alkalmas a bázison lévő sok alacsony hp-n álló célpont egyidejű megölésére és így resetelésre. Dobás előtt be lehet állítani a bombázás irányát is. Úgy érdemes beállítani, hogy általában reflexből tolatni szoktak az áldozatok így a fenekük felé haladjon a bombázás.
    Még egy különbség a két tartalék között, hogy az artycsapás ívesen száll, pont mint a sima arty-val ha lősz így az sokszor nem alkalmazható ha tereptárgy mögött áll valaki. A légicsapás viszont függőlegesen bombáz lefelé így ház vagy hegy mögött álló célpontra is rá lehet dobni.

    Mindegyik tartalék szintjét lehet növelni így a hatását fokozni. Egy maximális szintre kifejlesztett harci tartalék nagyban tudja befolyásolni a csata kimenetelét. Főleg úgy hogy szerintem a játékosok 80%-a azt sem tudja, hogy ilyet lehet használni és ezért nem is visz magával. :)

    A billentyűkiosztásnál pedig érdemes beállítani a fogyóeszköz 7-8-at olyanra amit könnyen elérsz. Nálam például az egér oldalán lévő két gomb, így csak az egeret használva egy pillanat alatt rá tudom dobni bárkire a tartalékot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák