Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Jadro #155517 üzenetére

    Most hogy így mondod ránéztem az első két ágyújára, hát nem igazán hozzák azokat az értékeket, amik a Challengeren jellemzőek, pedig pont azon filóztam, hogyha ugyanezzel az ágyúval lehet a nyolcason is kezdeni, akkor nem is olyan vészes a dolog, de lehet mégsem lesz akkor szerencsém... Mindegy, azért kipróbálom azokat is, aztán meglátjuk, mire elég.
    Igazából egyelőre a nyolcas a cél az ágon, de jó lenne egy igazán nagyot pukkantó TD is, így nem zárom ki, hogy a tízes is begurul majd idővel.

    kchryss
    Pedig az Emil sem kutya, mondjuk én szerettem (igaz sok tízezer free-xpm bánta, de élveztem, igazi dombharcos). :DDD
    Nekem is a potya csajok adták a lehetőséget, kiváltottam pár Obj küldetést, így lett négy leányzó, az pont elég erre a vonalra. No meg nem elhanyagolható, hogy ott az alap BiA rajtuk, és igen gyorsan fejlődnek, okosak. Ezért szeretjük őket. :))

    Egyelőre tartom az 1500 körüli átlagot a masinával, de sajnos a kevés hp eléggé behatárolja a lehetőségeket, egyszerűen nincs elég ahhoz, hogy számoljon vele az ember, bekap egy 250-es alfát, az elvitte a negyedét, onnantól kezdve marad 600-700, az meg nagyon kevés pl. egy csata eldöntéséhez nehéz szituációban... No meg az artyk is igen veszélyesek, töltőből kettő is van, így az nagyon szeret elhalni, illetve a vezető, mindkettő kellemetlen. De a legnagyobb hátránya számomra mégsem ezek közül való, hanem - ne nevessetek - a korlátozott toronyforgás. Eleinte észre sem vettem, és csak a saját hülyeségemnek tudtam be, hogy a szélső pozíciókban mozdul a gép, ha a "végére ér" a torony, aztán megnéztem és meglepődtem. Mondjuk legalább a 60 fok az nem kevés, de közelharcban nagyon nehéz vele operálni. (Persze nem kell közelharcolni, de hát néha megesik.)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák