Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz h1mpi #154152 üzenetére

    Melyik prem tankok vannak meg neked konkretan? Nekem majdnem az osszes es nem hiszem, hogy ninjanerfeltek volna barmelyiket is.

    Ami szerintem valtozott: maga a jatek. Vegyuk peldaul a Skorpion G-t, milyen valtozasok tortentek amiota bekerult a jatekba? A WG bevezette a fantasztikus uj MM rendszeret aminek legnagyobb vesztesei pont a tier 8 tankok mert legtobbszor mid-low tierkent kerulnek a csataba. Kovetkezo dolog a light tank agak szethuzasa tier 10-ig minek kovetkezmenye, hogy tobb light rohangaszik a csatakban konyebb felspottolodni. Vegul a japan heavy buff, meg ugy altalaban a heavy pancelok buffja. Ha ezt vegiggondoljuk, akkor rajovunk, hogy valoban tortent "nerf", hiszen kevesbe leszunk effektivek a csatakban a Skorpion G-vel, de ezt pont azzal erte el a WG, hogy annyi mindent atvarialt, mig a Skorpion-hoz magahoz nem nyult hozza.

    Defender? Korulbelul 2 het utan mar szinte mindenki tudta, hogy az IS-6 fantasztikus tornyat kapta, amit szembol 250mm pen folott toronyfronton beverik, vagy 150mm-el a torony tetejet is, amire egyebkent szinte az osszes tobbi tank ralat. Tier 10 agyuk gold loszerrel a frontpancelt is atpisaljak szembol es amilyen gold spam megy high tierbe, termeszetesen a Defender ellen is betoltik.

    Szoval az is benne van, hogy szepen lassan kiismerik a tankokat es konyebben tudnak ellenuk ervenyesulni.

    Persze ezek csak sajat tapasztalatok es nem tudom neked bebizonyitani, de teljesen biztos vagyok benne, hogy az en garazsomban levo prem tankok nem lettek ninjanerfelve.

    Ja, meg azt elmeselem, hogy peldaul a T-34-3-at majdnem eladtam annyira nem tudtam vele mit kezdeni az elejen, majd egy 50-60 csata utan kezdtem raerezni es megszeretni. Az elott kb 2-3 sebzo lovest tudtam kipreselni belole, ami a szanalmas kategoria korulbelul.

    (#154200) wwenigma: ugyanazt szerettem volna valaszolni erre, amit galervin93 mar megtett, igy nem irom le meg egyszer. De koszonom, hogy szakitottal ra idot es kikerested az emlitett reszt a licenc-bol! :R

    (#154205) SoulReaver: tenyleg szunetet kene tartanod, nem hiszem hogy tulsagosan elvezned a jatekot, minek szenvedsz? Lattam a gtx 1080-as topikban, hogy van uj vga-d, miert nem probalsz ki vele valami masik jatekot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák