Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Jag #152085 üzenetére

    (#152115) @galervin93:
    (#152069) @lacibacsi:

    Ha már ennyien leírták a véleményüket a lövegirányjelző modról, akkor én is kifejtem az enyém. :)
    Egyrészt itt nem arról van szó, hogy ami nem tiltott az engedélyezett. Erre hoztatok egy csomó erkölcsi példát a való életből, de itt tök más a szitu. Ugyanis lehet, hogy általában tiltó szabályok vannak, de itt a wg engedélyező szabályokat is használ. Konkrétan erről a modról mindenki azt gondolta, hogy tiltott, aztán a wg külön kiemelve betette az engedélyezett modok közé.
    Éppen ezért mivel külön kiemelve engedélyezve van így, én nem ítélek el senkit aki ezt használja és nem is zavar ha használják mondjuk ellenem.
    (Mellékesen megjegyzem, hogy a wot nem egy szimulációs tankos játék hanem erősen árkád kategória. Egy csomó vizuális információt ad az alap kliens is. Régebben ezzel a moddal kapcsolatban valaki leírta, hogy ha nem látsz rá egy ellenséges tankra akkor a csapattársaid rádiós adásából tudod merre vannak és akkor már miért ne adná le a csapattársak rádiósa azt az infót is, hogy merre néz az ellenséges tank. Az nem zavar senkit, hogy a pálya másik felén vagy nem is arra nézel mégis látod a térképen hol van az ellenség?)

    Másrészt ez a mod korábban az ázsiai szerveren ahol előbb volt tiltott és engedélyezett modlista évekig a tiltott modok között volt és akkoriban jobb híján ezt a listát használtuk referenciaként az eu szerveren is.
    Ha nekem kéne kategorizálni a modokat én simán hagytam volna a tiltott modok között. Éppen ezért én soha nem is használtam és most sem használom. Az hogy ezért leálszenteznek az viszont nekem "b@ssza a csőröm".
    Az meg, hogy a kizoomoláshoz hasonlítjátok vagy a gold lőszerhez az nevetséges. Ha kizoomolok egy tanknál is nehezen tudom megállapítani, hogy pont merre néz, itt meg ránéznék a térképre és mindnek látnám, azért közel sem ugyanaz a kategória a kettő.

    Összegezve: Engem nem zavar ha valaki ezt a modot használja, nem is ítélem el, de azért ne én legyek a hülye ha nem használom ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák