Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    válasz Project: A #146176 üzenetére

    Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rohannak előre a tizes tankokért megfelelő játéktudás nélkül és utána csalódnak mikor nem tudnak velük normálisan játszani. 7-es szinten 2-3000-eket keresel akkor még inkább gyakorolj azon a szinten mielőtt feljebb lépsz. Nem tudom mi a nickneved így nem tudom milyen tankokkal milyen teljesítménnyel játszol.
    Inkább tedd félre a pénzt és ha már jobban játszol és lejátszottál pár száz csatát 8-as szinten vegyél egy prémtankot azon a szinten.
    Nem lenne baj, ha néznél videókat/utánaolvasnál a dolgoknak a fejlődés érdekében. Én pl. bár lejátszottam már pár csatát a fő accountomon (24,110-et) és nem olyan nagyon rossz a teljesítményem (1333 wn8-am van) szoktam nézni pl. Scheff videóit megfigyelni mit csinál az adott helyzetben, beválik/nem válik be, elgondolkozni én mit tennék az adott helyzetben ami ha játszom segíthet a gyors döntés meghozatalában.

    wwenigma: Az éves prémium jelenleg 23.000 ft. Azért ennyi pénzt egyben kifizetni nem mindenki tud. Én egyedülálló, nettó 150.000 ft-nál többet kereső emberként sem venném meg főleg mivel hol van időm játszani hol nincs és inkább ha tudom, hogy lesz időm játszani vagy direkt farmolni akarok veszek egy pár naposat mint, hogy lényegében kidobjak az ablakon ennyi pénzt mert alig használom ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák