Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz #77646080 #145885 üzenetére

    Nem olyan vészes az a Type58, bár én valamikor év eleje környékén játszottam vele, akkor még ugye nem volt ennyi kellemetlen T-34-85M ahogy fentebb is írták. Ha volt ruszki tesó akkor egy az egyben ugyanaz a játékstílus. Bár őszintén szólva én sem hullajtottam el egyetlen könnycseppet sem eladásakor (meg is lepődtem, hogy közel 1000 az átlagom vele, egyáltalán nem lóg ki a sorból a többi hatos medem közül).
    Azóta szerencsére - pár nappal ezelőtt - már az IS-2-t is eladtam. Na az is egy érdekes masina. Ha veled van az RNG, akkor beadja az 500 méteres félpályás lövéseket is, meg nekem volt, hogy szemből-oldalról 300 méterről bevitte a Defendert(!) AP-val, máskor meg a hajadat fogod tépni, hogy 50-100 méterre nem hogy gyenge pontot, de még a tankot sem találod el, mert alá-fölé-mellé mindenhová megy a lövedék... De amúgy elmegy, saját szintjén a 390-es alfa - akárcsak a ruszki bratyón - komoly visszatartó erő, a 250-es HEAT meg segít T8-T9-ben a német meg japán csodák ellen. Túl lehet élni, de őt sem sirattam meg.
    110-et mindjárt megveszem akcejóba'. Igazából nekem ez a kínai ág csak azért kell, hogy maraton esetén legyen innen is egy gépem, amúgy abszolút nem izgat a vonal, szóval sokat nem várok tőle sem.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák