Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz dokee78 #139892 üzenetére

    Hát jó szívvel nem tudok ajánlani tier 5-t prém tankot, mondom ezt úgy hogy van kettő is egy churchill 3 egy excelsior. Következő mindegyik tier limites ez jó, kifullozva a legénységet a churchillből halálosztó géppuskát lehet csinálni, ha odaér a sűrűjébe mészárol, városi pályán érzi elemébe magát, ezt 10 ből 1 szer adja be az mm, máshol vége az artyk kiszedik percek alatt.
    Excelsior nagyon jó páncélja van, nagyon jól gyorsul, jó a sebessége is, ágyúja pontos 3,7sec töltésidővel fullos töltővel, angolokra jellemző íves lassú lövedékekkel, lehet vele csörtetni előre had lőjenek pattan ha ap-vel lőnek, de mostanában már tudják hogy apcr kell ellene, ementáli a végkifejlet. Én azért megyek velük mindig pár kört, de inkább már tier 7-8 valahogy jobb, tier 5-6 az katasztrófa.
    T25 semmi extra, meg a chinu-kai-t szokták még ajánlani, de neki nincs is páncélja, olyan mint egy td.
    Szerintem egy nemzet kifejlesztett ága jobb tier 5-ben mint a kapható prémek. Oda még viszonylag hamar el is lehet jutni legelölről, elegendő freexp-vel meg ki is lehet hagyni lépcsőket.
    Én most elkezdtem a skoda med ágat pontosan a t24 és t25 miatt, és azt végig szándékozom vinni a tier 10-ig üsse kavics. Tetszik a t25 táras megoldása, light-oknál is volt skodában táras bejött.
    Kár, hogy nem ruháztam be a lorrien 40t-re francia ágból majd lesz még, akkor lecsapok reá.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák