Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Midway #139187 üzenetére

    Sajnos nincs sokkal kevesebb sem. Nem használok xvm-et, de mát a játékos mozgásából, szituációk lereagálásából látszik, milyen playerrel van dolgunk, és bizony magas szinten is sok a piros-narancs-sárga, aki nem odavaló...

    Nekem van egy elméletem, miszerint minden játékosnak megvan a "tier-szintje", ahol megbízhatóan teljesít, ami a "neki való". Értem ezalatt, hogy az adott tier minden tanktípusával tud játszani, nem akadály egy új gép, gyorsan belejön. Saját példámban ez kb. a 6-7-es szint. Ezen a szinten nem csak hogy a saját hpmat sebzem le elég biztosan, de inkább felette vagyok, 1.1-1.5 körüli értékekkel tankonként, mindegy milyen gépbe ülök (persze nem mindegy, hogy TD-be ülök vagy artyba [pfej], ott nem is ezek a szorzók vannak, lényeg hogy jól teljesítek). Efelett is vannak olyan tankjaim, amikkel jó vagyok, tier10-ben is van gépem, amivel lila a statom, meg tier8-ban is van, amivel éppen csak zöld. Magyarán itt még csak bizonyos tankokkal megy jól, másokkal meg kevésbé, azaz ezen a szinten még nem tudok minden géppel kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani.
    Egy igazán jó játékos tier10-ben is tud kék-lila statot, és nem csak egy-két géppel (ezért is nem igaz a lila = statpadder, mert utóbbi csak bizonyos gépekkel jó).
    Na most a piroska a maga tier2-3-4-5 szintjével megveszi a 8-as prémium gépet, és kész is a paradicsomleves. Teir10-ben.
    Innentől meg mindenki ismeri a problémát...
    Az pedig a legrosszabb, hogy rossz, de kitartó játékosok normál gépekben is eljutnak tier10-be, mert a rossz vesztes csata is hoz xp-t, ha keveset is. Ugye a szorgalmas hülye esete, ami a legrosszabb állatfaj a világon...

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák