Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    válasz h1mpi #138141 üzenetére

    Lehet, hogy leszarja, de rosszul teszi, mert ez most elég nagyot robbant az arcába, és a fő probléma, ami eddig is fennállt, hogy a különböző régiók a WG-n belül egyszerűen képtelen kommunikálni együtt. Ezen kívül, de nagy érvágás, mert olvasom a fórumokat, és többeknek betelt ezzel a pohár. Szóval igen, érezni fogja a WG pénztárcája is ezt (na nem olyan mértékben, hogy tönkremenjenek).

    Az ügyfelek felé a rossz kommunikáció mindig is negatív hatást ér el. Ráadásul a cég szavahihetőségét aknázták teljesen alá, ami igenis fontos az üzleti életben. És ha a WG sürgősen nem tesz valami abszolút nyilvános globális kijelentést ez ügyben, csak rosszabb lesz, mert még nagyobb hírt fog kapni a médiában. És ez esetben a negatív reklám nem jó reklám a WG-nek.

    szerk.: plusz a CC-k jelentik a szócsövet a közösség és a WG között, amiben jelzik közvetlen kommunikációs csatornán, hogy mik a bajok a játékkal, és miken kellene változtatnia a WG-nek. Az már teljesen más kérdés, hogy ez nagyon ritkán vált ki hatást a WG-nél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák