Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz jr1994 #131945 üzenetére

    :C

    xAttilax nem tudom hogy miert mondod azt, hogy a T-25 a legjobb T5-os premtank, mert szerintem nincs is olyan T5-ben :D , mindegyik valamilyen betegsegben szenved...
    T-25 : a loveg ki..szottul pontatlan toronyforgatas kozben, a celkor akkora, hogy barmelyik ruszki nehez tank megirigyelhetne, a sebesseg jo, a fordulasa mint egy vemhes balnae, es gyenge a latotavja.
    Turan PT : kozepes latotav, jo legenyseggel turheto gyorsulas, a sebesseg nem acelos, a loveg toltesideje es a celzas jo legenyseggel alom, a gond a keves loszer es lassu lovedek.
    Chi-Nu-Kai : semmi extra,esetleg nagyobb latotav mint a Turannak, a loveg elegge pontos, viszont 1 kerek masodperccel lassabban tolt be mint a Turan.
    Excelsior : jo homlokpancelzat, ami beforgatva pattint, a torony ha jol emlekszem az beloheto, nehez tank letere eleg jo a 38 sebesseg, viszont szar oldalpancelzat, es gyengebb atutesu loveg jellemzi, mint a fentieket.

    Mas 5-os premem nincs ha jol emlekszem.Nem kotekedesbol irtam, hanem azert, hogy magyarazd el, hogy mi teszi a T-25-ot, a T5 legjobb premtankjava, lehet en hasznalom helytelenul, vagy rossz beallitottsagu legenyseggel...

Új hozzászólás Aktív témák