Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz jano_77 #113106 üzenetére

    tudjátok az a baj velünk, hogy véresen komolyan vesszük ezt a játékot. és tényleg véresen komolyan vesszük.

    sokan csak azért játszanak vele, hogy kikapcsolodjanak, nem érdekli őket a fejlődés/ azt sem tudják mit hogyan kell, ahogyan kezdő korunkban mi sem tudtuk/ de nekik igy jó. belépnek mennek pár kört kikapcsolódnak és ennyi.
    az más kérdés, hogy mi meg esszük a kefét, de ez van.

    a sok csataszám meg tényleg nem számit: én majd egy évig alapon toltam az IS-3-at, mert nem tudtam mit hová kell tenni/ megvallom ,akkor nem is érdekelt nagyon.

    minap történt: pár magyarral dobott össze a szerver, beszélgettünk cseten játék közben, elhangzott tölem a kérdés: miért lövöldöztök össze vissza a meccs elején? láttok ellenfelet?
    a válasz: nem, de olyan jól szól az ágyú.

    erre mit mondjak? :))

    a stat szintén ugyanigy eluszik az elején, főleg ha sok tankot huzol egyszerre, nagy kinlódások és rengeteg bukott meccs, amit később már nagyon nehéz javitani. van csomó olyan tank amit megvesz az ember, megy vele 10-20 csatát és lép tovább függetlenül az adott tank statjától. és az is beleszámít később.
    kb. 140 tankom van kifejlesztve, talán 15-20 aminek elfogadható 50% közelében van a statja. a többi kuka. :)
    jó példa erre nálam az S-51 arty, már vagy 4x vettem vissza és adtam el, egyszerüen a stock ágyúval használhatatlan, a fullos ágyú meg 64k xp-be fáj. no mire meglett a stat is elszállt. és ez igy van minden fejlesztéssel, kivéve ha szabad xp-ből feltolod rá egyből. De kinek van annyi szabad xp-je? :)

    a statjavitás nálam most kb. ugy áll, hogy legalább 50 meccset kellene zsinórban nyernem ahhoz hogy a winrátám feljebb menjen 0,1%-ot.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák