Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Most egy Type58-as visszajátszást osztanék meg a nagyérdeművel. Nem ez vele az első ászom (harmadik vagy negyedik), de ez tartottam érdemesebbnek betenni ide.
    Ezzel húzom a WZ küldetést. Megmondom őszintén én nagyon fostam ettől a tanktól, mert senkitől nem hallottam róla jót. Gyengében tartottam az ágyúját, nincs csőlehajlása és úgy en block nem tetszett. Mekkorát tévedtem! Ez egy igazi kis mészáros! 4,31 alatt tölt, ami nagyon jó, megvan a megfelelő medes mozgékonysága és ennyi, más nem is kell hozzá. Megfelelően nyugodt játékkal nagyon meghálálja a dolgot és még tier nyolcban (!) sincs elveszve (két ászom is lett nyolcasban). Igaz a gyenge alapátütés miatt gyakrabban igényli a goldot, mint a többi társa, mégiscsak 128 az alapátütése, ez főleg t8-ban igaz.
    A replayben azért vagyok óvatos, mert nincs bele legénységem, tehát se hatodik érzék se semmi, csak az első skill van olyan 60%-on (hatodik érzék+javítás), a lövészt meg vettem 75%-on, mert ebbe egyel több ember kell, mint a Type T34-be. Aranyat asszem három esetben töltöttem, a messze lévő (eleinte) beforgatott T150-re, az szögben lévő O-NI-ra és a végjátékban bázisvédésnél a másik O-Nira és a Jacksonra, mert troll az armorja és nem pattanhattam.
    Pozitívan csalódtam! :K

    Jah a Chi-Tora hittem, hogy jó lesz mielőtt elkezdtem volna a Type58-at, de egyre inkább azt érzem, hogy az nem fog tetszeni :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák